Lokalizácia
Formulár sa odosiela
pista: tak toto bolo uplne super :)
Zobraziť komentár 02.11.2007 - 22:05:12
00
Lekár vo svojej ordinácii, po sexe s jednou zo svojich pacientiek rozmýšľa, čo sa práve stalo a trápia ho výčitky svedomia.
Oh, bože, ako sa mi len mohlo niečo také stať! Čo je to za hanbu, stratil som moju etiku povolania!
Počas toho, čo sa sám fackuje za svoj skutok, sa zjaví nečakane na jeho pravom ramene čertík, aby mu povedal:
- Daj mi za pravdu, nehraj sa na idiota...vies ty vôbec, koľko takých lekárov existuje, ktorí majú sex so svojimi pacientami!!! Ty naivný hlupák, naozaj si si myslel, že si jediný??? Nemysli už na to....je to celkom normálna vec.
Lekár presvedčený čertom sa ukludní a myslí si: - Má naozaj pravdu, v konečnom dôsledku som nič zlé neurobil!!
Krátko na to, sa zjaví anjelik na jeho druhom ramene, priblíži sa k jeho uchu a hovorí:
- Spomeň si na to, že si zverolekár, nezabudni na to!!!
ZVEROLEKAR, TY IDIOT!!!
Zobraziť komentár 03.11.2007 - 14:52:38
00
pista: To mi zase pripomenulo jeden podobny..

Vazni si tak dlho hovorili vtipy, az si ich ocislovali.
Jeden hovori: "Spominate na cislo 47?" Vsetci sa zasmeju...
Dalsi hovori: "a co tak 63?" Opat sa vsetci zasmeju...
Iny zas povie: "Mne sa paci 12." Zas sa vsetci zasmeju, ale jeden vazen sa zacne strasne rehotat, strasne nahlas a dlho. Ostatni sa ho pytaju ze co je na tom vtipe az take vtipne.. On odpoveda: "Pocul som ho prvy krat" :lol:
Zobraziť komentár 03.11.2007 - 20:25:11
00
Tri roky som sa modlil k Jeziskovi aby mi doniesol bicykel nez som pochopil, ze to tak nefunguje. Teraz som si ho ukradol a modlim sa za odpustenie. (Neznamy klasik)
Zobraziť komentár 03.11.2007 - 21:41:31
00
Já ti řeknu kameňák, jo?
.............................šutr
Zobraziť komentár 03.11.2007 - 21:56:22
00
Já ti řeknu kameňák, jo?

ppeppo5 vazne to uz nehul. Nejak ti to zahmlieva rozum.
Zobraziť komentár 03.11.2007 - 22:13:38
00
ja mu vzdy vravim ze nech prestane hulit...ale ta neda si povedat .. :roll:
Zobraziť komentár 03.11.2007 - 22:18:11
00
Tak pridám aj ja niečo:

- Bolí ma uško. - sťažuje si dievča na lavičke v parku mladíkovi. Ten ju na ucho pobozká a pýta sa:
- Ešte bolí?
- Ani trošku!
Po chvílke ju bolí za krkom. Mladík ju tam pobozká a pýta sa:
- Ešte bolí?
- Už nie!
Na vedľajšej lavičke sedí starší pán, nakloní sa k mladíkovi a pýta sa ho:
- Prepáčte, hemoroidy tiež liečite?

Stojí vo výťahu upratovačka.
Na 1. poschodí nastúpi mladá, zjavne bohatá dáma, strekne na seba voňavku a arogantne poznamená:
,,Chanel No. 5. Londýn, 50 eur za mililiter."
Na 2. poschodí nastúpi mladá herečka, tiež zjavne bohatá, strekne na seba voňavku, pozrie sa na obidve a povie:
,,Gucci Romance. Peking, 100 eur za mililiter."
Na 3. poschodí upratovačka vystúpi, nahlas si uľaví a povie:
,,Lidl - brokolica. Ružomberok, 15 korún za kus.

Príde trinásťročná dcéra za otcom a pýta sa ho:
- Oci, prosím Ťa, ja mám taký problém... Ja by som potrebovala vedieť, čo je to PENIS.
- No vieš, dcérenka moja, ako by som Ti to vysvetlil. Ja ti to radšej ukážem.. A stiahne si nohavice, trenírky...
Dcéra sa tak chvíľku pozerá a potom povie:
- Oci, veď to je to isté čo *****, len trikrát menšie...

Letuška sa pýta Araba v lietadle: "Neprosíte si nejaký drink?"
Arab na to: "Nie, ďakujem, za chvíľu budem riadiť."

Pride pedofil na pieskovisko a hovori divcatku:
-´´Pod so mnov alebo ti vypichnem oko!´´
-´´Nejdem!´´
Pedak je vypichol prave ok vravi jej:
-´´Pod so mnou lebo ti vypichnem aj druhe oko!´´
-´´Nejdem!´´
Pých...vypichol jej aj druhe oko a dievatko sa postavy a ide prec a pedofil sa je nechapavo pyta:
-´´Kam ides???´´
-´´Domov, lebo mamivka hovirila, ze ked sa zacne stmievat mam ist domov!´´

Z operacniho salu vyjde unaveny doktor, na lavicce ho ceka zkrouseny mlady muz. "Pane vasi zenu se nam podarilo stabilizovat. Bohuzel, upadla do komatu a v takovych pripadech je prognóza i na nekolik desitek roku. Manzelce budete muset 3x denne podavat umelou vyzivu hadickou, vzdy po par hodinach ji musite otocit, aby nedochazelo k prolezeninam, menit ji save vlozky na malou potrebu, umyvat ji po velke a pritom k ni nezne a laskave mluvit, protoze je celkem mozne, ze bude vsechno vnimat a slyset. Po 20-ti letech se muze stat, ze se na chvilku probere,otevre oci, pozna Vas, usmeje se a znovu upadne do komatu na dalsich 20 let." Doktor chvili pozoruje mladeho muze, jak postupne bledne, zelena a jinak meni barvy. Potom ho kamaradsky poplaca po zadech a rika: "Nebojte se! To byl jen zert. Neprezila to..."

Jde lovec po poušti a uvidí lva. Chce nabít pušku, ale zjistí, že mu došly náboje, padne na zem a začne se modlit: "Pane Bože dej tomuto lvovi křesťanské myšlenky." "Lev padne na kolena a modlí se: Pane Bože požehnej tento pokrm co hodlám přijímat..."
Zobraziť komentár 03.11.2007 - 22:32:00
00
Já ti řeknu kameňák, jo?

ppeppo5 vazne to uz nehul. Nejak ti to zahmlieva rozum.

to vyzeralo na orechove listie...

O kocicce:

Bezi kocicka pres koleje, zrovna jede lokomotiva a ujede ji
kousek
ocasku. Kocicka se otoci a rika si: "Skoda ocasku". A tak se vrati,
bere
ujety ocasek do tlamicky a vtom jede lokomotiva zpet a prejede ji
celou hlavu. A to je konec bajky.

Ponauceni: Nejedna kocicka i pro maly ocasek ztrati celou
hlavu.
Zobraziť komentár 04.11.2007 - 14:59:30
00
10 bodov pre červa :lol: :wink:
Zobraziť komentár 04.11.2007 - 16:10:58
00
jj on toho huli vela a aj pise hlasky:
:D no na tomto sa dost *****:

[15:36] ja: pod bikovat
[15:36] ppeppo4: ne
[15:36] ppeppo4: za chvilu je tma...
[15:43]ppeppo4: ...vecina normalny bikerov nechodi bikovat v zime...
[15:39] peto: ja sa nebudem bikovat po tme... - pred mesiacom kupil komplet vybavu na osvetlenie no tak to ma zabilo :D

:lol: :lol: :lol:
Zobraziť komentár 04.11.2007 - 16:14:58
00
preco policajti chodia vzdy po dvoch? lebo jeden nikdy nevie.

slovak sa vrati z anglicka a hovori kamaratovi: raz ma bolel zub tak som siel k zubarovi. ukazal som a povedal tu, ale ten chudak mi vytrhol dva zuby. po case ma zase zacal bolet druhy zub tak som siel zase k zubarovi ale spomenul som si na minule a tak som povedal ukazal a povedal ten

policajti zabavia gilotinu a tak skumaju jak funguje. prvy policajt skuma, az si odsekne prst. kolegovia pohotovo daju prst do igelitky a zajdu k doktorovi, ktory mu ho bez problemou prisije. tak gilotinu zacne skujmat druhy policajt, ktory si odsekne ruku. kolegovia zase daju ruku do igelitky, zzajdu k doktorovi a ten znova ruku prisije. policajti su nespokojny, ze stale nevedia jak gilotina funguje ,tak ju zacne skumat trreti policajt. odsekne si hlavu. kolegovia daju zase hlavu do igelitky a zajdu k doktorovi, ktori hovori: Rad by som vam pomohol, ale v tej igelitke sa zadusil

:D
Zobraziť komentár 04.11.2007 - 16:33:18
00
http://media.rozzlobenimuzi.com/privile ... /uklid.wmv
Zobraziť komentár 04.11.2007 - 18:24:16
00
LOL, vie niekto z akého seriálu to je?
Zobraziť komentár 04.11.2007 - 20:00:26
00
netusime, ... kto vie nech sa prihlasi?
Zobraziť komentár 04.11.2007 - 20:42:50
00