Čo si myslíte o východniaroch pracujúcich v zahraničí?
Nič. Sú mi úplne ľahostajní. Podobne je mi úplne ľahostajné aj to, čo si myslia Viedenčania o Bratislavčanoch. Pritom je jedno či teraz, alebo pred sto rokmi.
Mimochodom vyguglil som si akysi zoznam vyznamnych slovakov http://sk.wikipedia.org/wiki/Zoznam_Slov%C3%A1kov#Politici mozete mi na nom vyznacit kto je in a kto out? Nech sme aktualni mozete mi triki ci turbi vysvetlit v com ste cosi viac nez napr. Lasica, Filip, Kroner, Hegerova, Jakubisko ... ?
Pišta na toto ti ja neodpoviem. Ja som dal otázku na východniarov v zahraničí, ja som nikdy ani len nenaznačil, že by som bol lepší.
Ale problém tu nejaký určite bude lebo zrazu je tu zopár krvavých očí. hehe
Aj som začal písať o tom sloh ale radšej som ho zmazal lebo cez pár písmenok by namiesto diskusie bolo len zbytočne ešte viac krvavých očí na jednej i druhej strane keďže sa téma zvrhla na západ kontra východ.
P.S. Vedel som, že budem s takou otázkou za ***** no momentálne mám samodeštrukčné obdobie.
Ziadne krvave oci, len vcera som bol povodne nachystany ist von a rano fujavica, to by nasr..dilo kdekoho. Dnes je pekne a nemozem bo mam iny program, tak asi by som mal zase zavrtat. Pohlad z Bratislavy na vychod poznam doverne a nevzrusuje ma. Toto je krajina kde kazdy max 2-3 generacie dozadu je sedlakom, takze su to len jalove reci. Posledny ozajstny Presporak s velkym P na ktoreho si spomeniem bol Julo Satinsky.
Turbi, a co si cakal? Ze ako sa to vyvinie? Ked chces, aby sa diskusia uberala zmysluplnym smerom, tak najprv by si mal Ty sam ako autor temy nieco konstruktivne napisat. Zatial som nic take nepostrehol.
Nedavno vyhodili znacky koniec Bratislavy ako boli obvykle a zrazu BA konci az pri Stupave. Skoro pri sv. Jure .. a smerom na juh hadam az na hraniciach. Ak to takto pojde dalej ... tak mozu dat rovno na vsetkych hraniciach Bratislava a vsade bude 50tka. Ale najviac ma dostalo do kolien, ked som videl znacku BL .. to bol iny sedlak, co ju navrhol. Ale tak nech si ju maju ))) .. Blavaci, hehe.
No .. sice je to uplne od veci, ale prispel som k teme
Furt len vychod vs zapad. A co stred? Sak dajte daco aj do nich:) Ja nemozem, lebo ako maly som byval v BA, potom v BB a teraz v PO. Ale srdcom pijem Saris:)
Jfab pravdu máš! Na stred zabúdame a to sú práve tí najväčší ***** ktorí nás rozdeľujú! hehe
A srdcom nepi Šariš a už vôbec nie teplý a bez bubliniek. hehe
Makarsku nie, Dubrovník ano.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nárečie: hornonitrianske nárečie
Nárečové slovo: kliniec
Spisovný ekvivalent: klinec
ale skoro...uz som to tu pisal viacx odkial som...najdi si
Nič. Sú mi úplne ľahostajní. Podobne je mi úplne ľahostajné aj to, čo si myslia Viedenčania o Bratislavčanoch. Pritom je jedno či teraz, alebo pred sto rokmi.
Pišta na toto ti ja neodpoviem. Ja som dal otázku na východniarov v zahraničí, ja som nikdy ani len nenaznačil, že by som bol lepší.
Ale problém tu nejaký určite bude lebo zrazu je tu zopár krvavých očí. hehe
Aj som začal písať o tom sloh ale radšej som ho zmazal lebo cez pár písmenok by namiesto diskusie bolo len zbytočne ešte viac krvavých očí na jednej i druhej strane keďže sa téma zvrhla na západ kontra východ.
P.S. Vedel som, že budem s takou otázkou za ***** no momentálne mám samodeštrukčné obdobie.
No .. sice je to uplne od veci, ale prispel som k teme
Ale skôr ako nad týmto by si sa mal zamýšľať od čoho je odvodená TT.
...inak k teme, uz aby tu bola jar...
To by ste si prsty olizovali, keby bola Bratislava ku sv.Jure. Beriete aj Dubrovnik a Makarsku?
A srdcom nepi Šariš a už vôbec nie teplý a bez bubliniek. hehe
Makarsku nie, Dubrovník ano.