Gali...to su cantilever brzdy, ale odpojene, pretoze asi nepotrbuje brzdit, resp brzdit bude iba prednou...
a este vychytavka...ak by ste chceli polovicku potesit s naradickom, tak maju to v BA vedla burger Bunker v predajni lozisk...
... chcel som to dat do postarky, ale tak sa to osvedcilo ze to davam do vychytavok. Neoprenove chranice z Ali... Dokonca som dnes dal kratsiu jazdu bez rukavic a nebola zima... a kolega v robote sa ma pytal ze co to mam za spataky...
Denisko5adix Tak som sa konečne dostal k tvorbe chrániču zadného tlmiča. Išlo o prvý pokus na 3D tlačiarni. Nazval by som to beta verziou. Určite navrhnem aj finálny model.
Môžem ale konštatovať, že chránič vyzerá prijateľne a je plne funkčný. Určite lepšie ako čokoľvek čo sa dá kúpiť, kedže je to prispôsobené na konkrétny bike. Prekrýva komplet tlmič a 2 z 3 čapov spodného vahadla. Nezasahuje do chodu ani pri maximálnej ani pri minimálnej kompresii.
Takže za mňa na prvý pokus spokojnosť. Ešte otestujem v teréne, spravím úpravy v modeli a dám vytlačiť finálnu verziu. Malo by sedieť na všetky modeli Ridge a asi aj Scroll.
Váha 19 gramov.
Krasna pracicka,klobuk dole . Mozes to ponuknut ctm ku a zacat na tom zarabat😁 alebo rovno kontaktovat thajsku/cinsku firmu odkial bere ctm a pod vsetky ramy😁😁😁
Urcite by sa to dalo.Avsak podla toho,ake siroke je uchytenie presmyku.Aby potom ked sa nan namontuje aj blatnik,ten nezasahoval az do dezenu plasta.
Daj fotku.
Som teraz v robote a jediná fotka čo som našiel je táto. Není to tam moc dobre vidno ale nevyzerá to byť hrubšie ako 5mm takže by to nemalo zavadzať.
Druhá vec je či by som to mohol dotiahnuť tak pevne aby sa prešmykač nehýbal a zároveň aby nepraskol blatník.
Odfotil som to s tým rámikom / držiakom, na ktorý sa uchytáva prešmykač a ktorý je k rámu prichytený cez rovnaké diery na ktoré som ja prichytil blatník. Používanie zároveň s prešmykačom by sa zrejme dalo. Samotný blatník má v tomto mieste 2 mm. Takže o tieto 2 mm by sa posunul prešmykač dozadu smerom ku zadnému kolesu. Či by to robilo nejaký problém si netrúfam odhadnúť.
Teoreticky by sa dal blatník upraviť na šírku 1 až 1,5 mm. Posun by bol teda menší
@adix prasknúť by to nemalo. Ten rámik by slúžil vlastne ako podložka. Viď foto.
Verzia 2 už je skoro hotová, skrátil som vrchnú časť nad dierami a zahol ju k rámu a spodnú zase trošku tvarovo upravil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este vychytavka...ak by ste chceli polovicku potesit s naradickom, tak maju to v BA vedla burger Bunker v predajni lozisk...
Nemáš jej fotku?
pre astra specialna foto... takato by mohla byt???
Môžem ale konštatovať, že chránič vyzerá prijateľne a je plne funkčný. Určite lepšie ako čokoľvek čo sa dá kúpiť, kedže je to prispôsobené na konkrétny bike. Prekrýva komplet tlmič a 2 z 3 čapov spodného vahadla. Nezasahuje do chodu ani pri maximálnej ani pri minimálnej kompresii.
Takže za mňa na prvý pokus spokojnosť. Ešte otestujem v teréne, spravím úpravy v modeli a dám vytlačiť finálnu verziu. Malo by sedieť na všetky modeli Ridge a asi aj Scroll.
Váha 19 gramov.
vrtal si do ramu ?
Akurát že ja tam mám prešmykač a ty ako pozerám jazdíš jednoprevodník.
Myslíš že by sa to dalo namontovať aj na prešmyk?
Daj fotku.
Druhá vec je či by som to mohol dotiahnuť tak pevne aby sa prešmykač nehýbal a zároveň aby nepraskol blatník.
Teoreticky by sa dal blatník upraviť na šírku 1 až 1,5 mm. Posun by bol teda menší
@adix prasknúť by to nemalo. Ten rámik by slúžil vlastne ako podložka. Viď foto.
Verzia 2 už je skoro hotová, skrátil som vrchnú časť nad dierami a zahol ju k rámu a spodnú zase trošku tvarovo upravil.