Toto sa vám bude páčiť... Estetika ide stranou na úkor funkčnosti. Ostrá skúška to potvrdila. Keďže neexistuje originál nosič, ktorý by mi vyhovoval po funkčnej stránke, musel som improvizovať, trvalo to nejaký čas kým ma to napadlo vyskúšať...
Nie, ani to nemá snahu ísť na zadné, tam je nízko ťažisko a vpredu mám tiež nejaké závažie (dynamo). Ale pár krát to už bolo tak naložené, že predok bol dosť ľahký ale aj tak to držalo.
Na treku som raz mal naložené neviem či psie granule alebo mulčovaciu kôru, že sa na to nedalo vysadnúť a prevrátil sa mi bicykel cez zadné koleso pred lidlom keď som ho odomkol
To tam mas 3 kapsy na kazdej strane a kazda z nich skoro prazdna?
Ne, to sú normálne brašne ortlieb, ten najväčší model a áno, poloprázdne, na rajdach je omotaná taška s vecami, ktoré som potreboval nepopučiť cestou (skoro sa to podarilo)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre nás linuxakov ťažko rozpoznatelna obrazovka.
Pre windowsakov je to asi teaser na BSOD
Myslím že linuxák je dostatočne zaneprázdnený hotfixovaním rôznych iných issues aby mohol konečne robiť to čo potrebuje
Ja mam nainstalovany win10 a teraz pozor, v roku 2015 a do teraz mi ide bez problemov bez reinstalacie
https://www.instagram.com/reel/CrDBvrHAh-X/
Na treku som raz mal naložené neviem či psie granule alebo mulčovaciu kôru, že sa na to nedalo vysadnúť a prevrátil sa mi bicykel cez zadné koleso pred lidlom keď som ho odomkol
Ma v nich poskladany ten kamion
Ne, to sú normálne brašne ortlieb, ten najväčší model a áno, poloprázdne, na rajdach je omotaná taška s vecami, ktoré som potreboval nepopučiť cestou (skoro sa to podarilo)