jedneho poznam
kamarat nam urobil toto (je to jeho prvotina, odpustite mu iste nedostatky... on sam uz vie, co by robil a urobil inak a ake dalsie vychytavky by to mohlo mat... chcel "vygravirovat" aj napis na podstavci, ale kedze to robil k istej udalosti, casovo to nevystihal, ale nas velmi potesil aj tak )
no ved to su prave tie chybicky, o ktory vie aj on ale napad urobit nieco taketo dostal asi 3 dni pred tym, ako nam to chcel darovat (a vyrabal to potajme v robote )
aj tak pekné ... no napodobniť dnešné hydroformingové rámy by už asi enbolo tak ľahké
Ja som mal kedysi podobnú myšlienku vyrobiť niečo podobné z papiera ale funkčné odpruženie a do detailov prepracované ... ale nikdy som to nedokončil nieje kedy ... raz som spravil dokonca funkčný rám s tlmičom k vidlici som sa už nedostal ale zaujímavo by sa robil výplet
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja by som si ho dal do vytrinky
www.scottmtb.cz/vychytavky
Niektore fakt stoja za pozornost. Moj rebricek.
1. miesto: www.scottmtb.cz/vychytavky/vychytavka-aneb-nejlevnejsi-uchyt-1173 (myslim, ze uz to tu na fore aj niekde bolo, ale je to genialne jednoduche a ucelne)
2. miesto: www.scottmtb.cz/vychytavky/vychytavka-aneb-gumova-ochrana-1132 (dalsi genialne jednoduchy zlepschovak a ja blbec sa roky trapim, ako to vyriesit)
3. miesto: www.scottmtb.cz/vychytavky/vychytavka-aneb-pivni-tacek-versus-zvedava-duse-1188 (prva pomoc v nudzi)
4. miesto: www.scottmtb.cz/vychytavky/vychytavka-aneb-spunt-do-vidlice-1370 (tiez stoji za uvahu)
5. miesto: www.scottmtb.cz/vychytavky/vychytavka-aneb-kolo-na-co2-833 (vtipne a ucelne riesenie)
Na stranke je vychytavok samozrejme podstatne viac vratane viacerych alternativ blatnickov na tlmice resp. zadnu stavbu fullov. Treba pozriet.
GENIALNE
hladam sikovneho zvaraca
Akurat tie hrany
prilba a chranice od malicka, nech si stopel zvyka...........
hladam sikovneho zvaraca
jedneho poznam
kamarat nam urobil toto
len tá geometria toho biku je trošku zmutovaná (vysoko stred a dlhýýý rám) ale nik na nom nejde jazdiť kažopádne pekný kúsok do poličky
Ja som mal kedysi podobnú myšlienku vyrobiť niečo podobné z papiera ale funkčné odpruženie a do detailov prepracované ... ale nikdy som to nedokončil nieje kedy ... raz som spravil dokonca funkčný rám s tlmičom k vidlici som sa už nedostal
ABC and paper models ruleez