Trojka z biologie? Skor by som si myslela, ze deti menej bavi matika, fyzika, ci chemia.. Takze co takto si dat zavazok, ze buduci rok bude 1?
Pekne znamky na gympel..
tak ked uz ste ozivili tuto temu tak pridam tiez - na koncorocnom vysvedceni si pamatam ze bola jedna dvojka : )
a maturitne vysvedcenie 2x dvojka (sjl,anj) a 2x jednotka (odborne predmety)
Trojka z biologie? Skor by som si myslela, ze deti menej bavi matika, fyzika, ci chemia.. Takze co takto si dat zavazok, ze buduci rok bude 1?
Pekne znamky na gympel..
Biológia na gympli je hrôza. Ťažká , oveľa viac ma bavia predmety ako fyzika alebo matematika, môže byť aj dejepis .
Ani ja nemám rád dejepis. Na pol roka som mal z neho sólovú trojku (prvá trojka v živote na vysvedčení). Teraz na konci už mám z dejepisu dvojku. Inak som mal sedem dvoják a šesť jednotiek. Oproti min. roku som sa pohoršil.
Ani ja nemám rád dejepis. Na pol roka som mal z neho sólovú trojku (prvá trojka v živote na vysvedčení). Teraz na konci už mám z dejepisu dvojku. Inak som mal sedem dvoják a šesť jednotiek. Oproti min. roku som sa pohoršil.
skoro som mal aj ja dvojku z dejepisu ale triedna povedala dejepisarovy nech ma vyskusa. inac ja sa neviem naucit predmet ktory ma nebavy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
5x2
potesi na OA
nato ze sa skoro vobec neucim
4x1
1x3
gymnázium (kvinta)
Až na tú trojku z biológie mi to tento rok celkom vyšlo
GJH BA 3. ročník
Pekne znamky na gympel..
a maturitne vysvedcenie 2x dvojka (sjl,anj) a 2x jednotka (odborne predmety)
Pekne znamky na gympel..
Biológia na gympli je hrôza. Ťažká
P.S: chodim do gympla trieda: sekunda
nabuduci rok uz tercia
matika 4ewer
Ako pre koho
5x2
potesi na OA
nato ze sa skoro vobec neucim
ja mam presne to iste a tiez sa neucim
Áno, ale pracujeme, tak nemáme čas prispievať