Zakladám túto tému, nakoľko vidím, že aj tu sa nájde dosť priaznivcov whisky a iných destilátov. . Chcel by som poprosiť, tých ktorý majú svoju obľúbenú, nech dajú nejaký tip, ideálne ak aj s nejakým popisom. Možno niekoho inšpirujete vyskúšať niečo nové . Moja obľúbená a asi najlepšia whisky akú som pil je 12 ročná Glenfidish, jemná pre mňa fakt skvelá, ideálna aj pre začiatočníkov. Patrí medzi napredávanejšie singel malt whisky na svete Tak verím, že sa podelíte a dáte sem niečo
imro1 skus Redbreast 12 40% vynikajuca whisky tu sudovu silu nezozenies 58,1% teraz doslo na svk 80 kuskou a isli iba cez whisky klub usiel sa mi jeden kusok za hodinku boli fuc, viac sa na svk nedoviezlo
Vďaka Ebro vidno že si znalec. Máš toho pokoštované dosť. Chcem si tiež trochu rozšíriť obzor a írske mi tiež chutia. Sú také jemné, tak rád to trochu prestriedam. Mal si niečo aj od Bushmills? Tú značku registrujem veľa rokov, no nikdy som si od nich žiadnu flašu nekúpil.
Akú mám ja radosť, neskorý Mikuláš ....hľadal som v garáži lestičku a našiel som poklad, tri fľaše o ktorých som si myslel, ze už som ich dávno vypil . Asi som ich skryl sám pred sebou , a pri Dalmore som našiel aj pokladničný blok, kúpené v r 2014 - 39.08,-€, duty free Schwechat...ak by tolko stála teraz beriem hneď minimálne 10 fliaš
Breer paráda. Glenfiddich 18 ročná je jedna z naj whisky čo som kedy pil. A tú Dalmore 15 ročnú som si pozrel cenu a to som teda čumel Nájsť toto ťa muselo riadne potešiť, veď koho by aj nie Ale kúpa tých fliaš bola dobra investícia pri dnešných cenách, gratulujem a nazdravie
ja len, že zatiaľ všetko, čo dozrievalo v sudoch po sherry, mi chutilo...
treba skusat spanielske brandy z jerezu, tam je to radost srkat zo snifteru a pekne citit este aj odrodu z akej bolo robene a v akom sude od sherry dozrievalo. Priamo zo spanielska sa oplati ked berie viac ludi, doprava 20-25e. Ak len koštovky tak aj z našich shopov sa da vybrat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.fajnkos.cz/obchod/detail?product=88025
https://whisky.heureka.cz/mortlach-16y-43_4-0_7-l-karton/#prehled/
hmm...
treba skusat spanielske brandy z jerezu, tam je to radost srkat zo snifteru a pekne citit este aj odrodu z akej bolo robene a v akom sude od sherry dozrievalo. Priamo zo spanielska sa oplati ked berie viac ludi, doprava 20-25e. Ak len koštovky tak aj z našich shopov sa da vybrat.
--Caol Ila som minule tiez skusil, moze byt, aj lepsia ako Laphroi