www.imagewoof.com
našiel som ju na pri "zjazde" z chaty Hrešna na alpinku (okolie Košic)
nechápem ako môže niekto toto napísať
naštastie tam žiadny drôt nebol
ak som mal dať tento príspevok do inej témy tak pls presunte
posledný komentár: 20. 10. 2025 o 16:43
ja som mal podobnu skusenost, ked na jednom peknom singliku na bankove nejaky podobny blbec polozil krizom cez chodnik brvno a zamaskoval to listim...nastaste som v ten den siel dost pomaly, takze ten tiger, ktoreho som hodil, nemal vaznejsie nasledky
to bude asi vacsi problem, ako to, ze by som v lese narazil na cloveka, ktory by ma chcel zkasirovat o 5000,-
našiel som ju na pri "zjazde" z chaty Hrešna na alpinku (okolie Košic)
nechápem ako môže niekto toto napísať
naštastie tam žiadny drôt nebol
ak som mal dať tento príspevok do inej témy tak pls presunte
no v kazdom pripade by som sa necudoval, keby tam nieco take bolo /pocul som uz o podobnych "protimotorkarskych pripadoch"/, no potom by tam asi nedali aj upozornenie /ktovie
tymto smerom /kavecany/ som sa nikdy neuberal, no ked hovorite, ze dobry zjazdik, tak raz skusim
Spravil by som čokoľvek, aby domov išiel v bolestiach.
asi tak neako
to mas jednoduche...vsetci su bezohladni...
ako vie ako vysoko mám krk?
skrátka na prvý pohľad vidno že nás to má len zastrašiť ale kto by riskoval.. (už len preto že to asi z cesty moc nevidno a už vôbec nie v rýchlosti, až taký blbec aby tam dal ten drôt bez poriadneho upozornenia snáď nieje..)
a funguje to :-/ prvé čo by som urobil, strhol by som to a skryl sa do kríkov a počkal kým to príde znovu nalepiť...
Ohladuplny biker si kupi bike a zavesi ho na klinec.
Najprv som myslel, ze ide o kačicu, ale ked opisujete vaše zazitky, tak to je na zamyslenie.
chcelo by to nejake vyjadrenie mudrej hlavy ze tahanie drotov a podobne veci su trestnym cinom a vytlct z hlavy ludom ze vlastne robia dobry skutok...
aj tak nechapem preco nemame turisticke chodniky rozdelene do kategorii
tu v UK mame v podstate dva druhy (na jeden maju pristup iba chodci a na druhy vsetko)
vobec by to nemuselo byt ze len cyklotrasy su pre bajky cervena z bieleho kriza na babu napriklad bezpecne pomkne aj chodcov aj bajky (vzhladom na to ze sa tam zmestia stvorkolky jeepy avie a podobna haved)
treba len prachy a venovat sa tomu nie vydavat ***** zakony a nic fyzicke nespravit...
potom to moze mat za dosledok aj smrt a to uz je pruuuuser....