Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ešte by ma zaujímalo, ako ten drôt rozozná ohľaduplných cyklistov a motorkárov od bezohľadných...... ;)

to mas jednoduche...vsetci su bezohladni... :idea:
Zobraziť komentár 19.07.2007 - 12:38:58
00
tak akoze to fakt brutus.. ten "drotovy zabijak" :) sik snad neda turne po Slovensku :roll:
Zobraziť komentár 19.07.2007 - 12:49:40
00
...

ako vie ako vysoko mám krk? ;)
skrátka na prvý pohľad vidno že nás to má len zastrašiť ale kto by riskoval.. (už len preto že to asi z cesty moc nevidno a už vôbec nie v rýchlosti, až taký blbec aby tam dal ten drôt bez poriadneho upozornenia snáď nieje..)
a funguje to :-/ prvé čo by som urobil, strhol by som to a skryl sa do kríkov a počkal kým to príde znovu nalepiť... :evil:

Naposledy upravil Steju dňa 19.07.2007 - 13:06:20, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 19.07.2007 - 13:00:10
00
Ešte by ma zaujímalo, ako ten drôt rozozná ohľaduplných cyklistov a motorkárov od bezohľadných...... ;)

Ohladuplny biker si kupi bike a zavesi ho na klinec.

Najprv som myslel, ze ide o kačicu, ale ked opisujete vaše zazitky, tak to je na zamyslenie.
Zobraziť komentár 19.07.2007 - 13:02:18
00
To akože teraz máme dať neohľaduplným vodičom automobilov na neprehľadnú zákrutu ojazdené pneumatiky vyhodené v potoku - to je rovnaké ako prekážky umiestnené na cestičkách v lese. Ide tu o trestný čin úmyselného zabitia.
Zobraziť komentár 19.07.2007 - 13:13:26
00
no ja si myslim ze nie je dobre toto co sa deje...

chcelo by to nejake vyjadrenie mudrej hlavy ze tahanie drotov a podobne veci su trestnym cinom a vytlct z hlavy ludom ze vlastne robia dobry skutok...

aj tak nechapem preco nemame turisticke chodniky rozdelene do kategorii

tu v UK mame v podstate dva druhy (na jeden maju pristup iba chodci a na druhy vsetko)

vobec by to nemuselo byt ze len cyklotrasy su pre bajky cervena z bieleho kriza na babu napriklad bezpecne pomkne aj chodcov aj bajky (vzhladom na to ze sa tam zmestia stvorkolky jeepy avie a podobna haved)

treba len prachy a venovat sa tomu nie vydavat ***** zakony a nic fyzicke nespravit...

potom to moze mat za dosledok aj smrt a to uz je pruuuuser....
Zobraziť komentár 19.07.2007 - 13:47:37
00
veď jasné keby tam niekto ten drôt fakt dal to by 100% bolo niečo protizákonne alebo aspoň priestupok alebo tak niečo, ale keď tam dá len fake upozornenie tak si myslí že je to ok a nič zlé nerobí...
Zobraziť komentár 19.07.2007 - 14:10:27
00
niezeby tam radsej natiahol zelenu stuzku a noznice k tomu...

akoze otvarame novu cyklotrasu :)
Zobraziť komentár 19.07.2007 - 14:59:31
00
No nebolo by lepsie zavolat policajtov? Nech robia daco aj pre nas. Ved to je vyhrazka zabitim alebo sposobenim tazkej ujmy na zdravi.

PS Ak by to bolo v USA tak vytlciem milion na psychickej ujme, pretoze od precitania tejto tabulky sa bojim zostupovat aj po schodoch a v noci sa pocuravam. :P
Zobraziť komentár 19.07.2007 - 16:37:58
00
tak akoze to fakt brutus.. ten "drotovy zabijak" :) sik snad neda turne po Slovensku :roll:

Nieje to Zodiac? Nikdy ho nechytili...
Zobraziť komentár 19.07.2007 - 16:43:28
00
na slovensku veľa ľudí nechytili alebo chytili a pustili... skrátka žijeme trocha mimo.. ako som čítal na BM -" a posledný, ktorý opustí slovensko nech zhasne"
Zobraziť komentár 19.07.2007 - 16:59:15
00
fuh, toto je uz vela :) nejak to treba zistit kto to bol, a aby sme boli aj mi svine, ten drot tam dat, nasimulovat to nejak jemne, ze sa nic nestalo, ale volat policiu, zriesit, no a potom sa s nim vyrovnat pre pripad ze by ho policia nezobrala.
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 00:28:44
00
.. a v noci sa pocuravam. :P
nemohol som si odpustiť :-D .. ale to môže byť aj vekom :lol:
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 01:50:42
00
Aspoň si tu trápnu tabuľku zvesil ? Ruky nohy polámať ko*otom slovenským.
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 05:43:31
00
fuh, toto je uz vela :) nejak to treba zistit kto to bol, a aby sme boli aj my svine, ten drot tam dat, nasimulovat to nejak jemne, ze sa nic nestalo, ale volat policiu, zriesit, no a potom sa s nim vyrovnat pre pripad ze by ho policia nezobrala.

to akoze by si podla papiera zistil kto to tam nalepil a potom by si ho donutil aby tam ten drot naozaj dal aby ho policia mohla chytit??????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

som ten zjazdik prednedavnom ukazal kamosovi, musim mu povedat, nech si dava pozor.
Zobraziť komentár 20.07.2007 - 06:32:36
00
keyboard_arrow_up