co je walther CP99? ja teda ziadne zbrane nenosim. este sa mi nestalo ze by mi dakto chcel slohnut bike. co ta zastavili uprostred jazdy a chceli ti slohnut bike? porad, nech sa na nich pripravim
Ja nosim ruky,nohy atd.Ked idem do lesa aj noz lebo je to dost prakticke ked mam ruksak aj 2noze a repelent aj ten pomoze proti nejakym hovadam mimo komarov(sak hmyz ako hmyz nie )A v Meste chcem vidiet toho frajera co ma zastavi na streete a bude mi chcet ukradnut bike.A chcem hlavne vidiet ako ma chiti.Cez take prekazky ako ja sa v tej rychlosti nedostane.
Marek niesi nahodou zo Ziliny ? Mam taku otazku ... co ked ta v tej rychlosti niekto skopne z biku a kym sa spamatas uz bude prec... ? Lebo aj to sa stava...
ak ides rychlo a dakto ta fakt skopne z biku tak ti vravim ze nemas sancu sa branit, kym sa spamatas uz nebudes mat bike, a to nehovorim o urazoch co sa ti mozu stat lebo najhorsi pad je ten ktory necakas
A ten pad bude o to horsi, ze sa otrieskas o ten walter. Nehovoriac o tom, ze ked sa Ti podari ho vytiahnut tak Ta ten borec tak dokope, ze skoncis v nemocnici. Lebo on bude na nohach a bude pripraveny, zatial co Ty sa budes pomaly zbierat zo zeme a nebudes vediet odkial fuka.
nenosim nic okrem mozgu a ten je vraj najucinejsia zbran:) no casto mam "problemy" s volne poletujucimi psami, najcastejsie velke plemena bez dozoru ake su vase skusenosti?
zbrane su ti nahovno lebo ich mas skovane takze neni aj tak cas... a tipek urcite nebude cakat a kukat co hladas v ruksaku... "hmmm, zeby mi chcel aj penazenku dat?"
a ked vas nekto skopne tak to asi bude aj bolet a este jedna rana istoty od neho do hlavy keby ste chceli vymyslat... no fakt nic moc...
apropo minule bolo v spravach ze tipek si slape do kopca a z okoloiducej dodavky schytal supu sprejom do xichtu a zachvilu bike nikde... takze aj za jazdy je to mozne!
a psy su fakt svine... ked je miesto da sa zdrhnut lebo pes nebezi 50-60, vlciak kratkodobo 40 co je pohodickaaaaa... ale seru ma aj male lebo tie sa zarucene postavia pred koleso a stekaju jak sprosty a co prejdem ho? vlani mi prebehlo male stena medzi kolesami, resp. medzi prednym a prevodnikmi!!! to boli soky jak fras...
no sorry kamo ale inak fakt to tak funguje.. preto sa neoplati jazdit sam... ja som nastastie este cely... ale zbrane su fakt nahovno a zbytocne... jedine sniper rifla lebo kym sa zozbierate bude daleko
Ja si myslim ze tiez zbrane su nahovno. Sak ked mam kupim si nejaky shitny bike a nikto mi ho nezobere aj ked ho dam do stredu cesty a tie psy su nahovno. ale ked je to nieco male staci 30cm bunnyhop a ked je to nejake Hov*** tak rodsaj sa schovam nekde. sak co by ste vy urobili keby vas nahanal pomaly Metrovy bulldog. Sak tolko ani na skokanskom nevyskocim !!!
no bud to rozdupes poriadne lebo pes nevytiahne 55 ako ja , len si treba zhodnotit ci mas dost priestoru predsebou..
popripade postav medze seba a psa koleso a ked je moc zly tak mu bajkom jednu slahni... nech sa namna sloboda zvierat nehneva ale radsej kolesom do psa ako psie zuby na riti alebo v litku
no ja som stretol na lesne ceste v 15 az 20% stupani(daj tam 40km:) nabuchaneho rotwailera a bol presne ako vsetky vazby agresivny jak diva svina. keby som sa nevedel spavit neviditelny neviem ci by dnes nejazdil na mojom biku on. kua jedna nemecka:)
no tak v kopcoch plati kolesom cez papulu...
ja som minule vyplasil male diviakovi ale nastastie len namna zazeral skaredo... ale aj tak kopec nekopec 2-6 a uz to jelo... ale checkoval som si ci nejde, aj ked pri nom by asi koleso tolko nevydrzalo tam by asi skor nekam na strom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ked vas nekto skopne tak to asi bude aj bolet a este jedna rana istoty od neho do hlavy keby ste chceli vymyslat... no fakt nic moc...
apropo minule bolo v spravach ze tipek si slape do kopca a z okoloiducej dodavky schytal supu sprejom do xichtu a zachvilu bike nikde... takze aj za jazdy je to mozne!
a psy su fakt svine... ked je miesto da sa zdrhnut lebo pes nebezi 50-60, vlciak kratkodobo 40 co je pohodickaaaaa... ale seru ma aj male lebo tie sa zarucene postavia pred koleso a stekaju jak sprosty a co prejdem ho? vlani mi prebehlo male stena medzi kolesami, resp. medzi prednym a prevodnikmi!!! to boli soky jak fras...
popripade postav medze seba a psa koleso a ked je moc zly tak mu bajkom jednu slahni... nech sa namna sloboda zvierat nehneva ale radsej kolesom do psa ako psie zuby na riti alebo v litku
ja som minule vyplasil male diviakovi ale nastastie len namna zazeral skaredo... ale aj tak kopec nekopec 2-6 a uz to jelo... ale checkoval som si ci nejde, aj ked pri nom by asi koleso tolko nevydrzalo