Zaujimalo by ma, ci na ZU existuje cyklisticky klubik ( v ramci telesnej alebo aj inak ) alebo ake su podmienky na zalozenie ( kolko musi byt ludi atd. ) a ako by sa to pripadne organizovalo. A bol by vobec zaujem nieco take zorganizovat? Jednoducho napiste, co o tom viete...
Je to vramci telesnej..ked pohladas na stranke kde sa prihlasujes aj na volitelne predmety,tak to najdes..
riso kam sa tam medzi chrtov tlacis? racej skocime znova na stranik co?
neboj sa ty nic, jak poznam za tie roky USTAV telesnej vychovy, tak k nicomu realnemu aj tak asi nedojde
a ten stranik si pojdem este poskusat, ale pomalicky, potichucky, step-by-step. este poskusam dake jumpy tu na boriku a tak. na tamto treba fakt odvahu.
BTW. nikto neodpovedal na moju otazku. mam tomu chapat tak, ze nikto nebyva z vas na intrakoch? ak hej, a na efku, tak sa ozvite, mozno mi pridete priniest do 10.10. sek za internet
Čaute. Ja študujem PEDaS, 3. ročník. Za tú dobu čo som v Žiline som ešte ani raz nebol bikovať niekde v okolí. Snáď budúci rok. Trochu je problém s uschovaním bicykla. Hádam to nejako vyriešim. Čaute.
S predstihom, ale naistotu - kto by teda do toho siel cez letny semester? - skuste napisat viacmenej zavazne, aby sa za to mohlo pripadne zalobovat a ist tam uz s menami alebo aspon poctom ludi. Vidim vacsiu sancu, ze sa to otvori teraz. Aby ste sa nehanbili, tak som tu za prveho . Zatial skuskujte .
Este dodam ze aj ak sa prihlasite na spinning tak sa moze obcas ist normalne pojazdit. Len to je dost cudny pocit slapat mezdi skoro samymi babami v elastakoch ale zvykol som si
neviem, spinning urcite nie, to viem na isto, a na druhej strane, niekam von na biku by som aj siel, ale museli by ste si zvyknut, ze ja som pomaly, hrozne pomaly
Byva niekto z vas na intrakoch na Hlinach? Ja som si chcel doniest bike ale veduca velmi rychlo schladila moje nadsenie. Ako je to s odkladanim biku na Dieloch? Mate ho na izbe alebo ako?
no, ja mam bike na VD nie na izbe ale v jednej inej miestnosti... v kancliku IAESTE. riaditelka na to brble, ze si ho mam dat do bicykliarne, ale mam ju v ... ked si ona kupi za take prachy bajk, tak si ho tam kludne moze nechat.
kde ho nechat u vas na hlinach, tak to netusim. som tam bol toto leto tahat kable na inet a nestacil som sa cudovat, ake to tam mate malicke. si neviem predstavit, ze by sme tam byvali traja na jednej izbe s tym nabytkom co tu mame, s 5 kompami, 4 velkymi monitormi a tak dalej. proste, ostal som v uzase. ale keby si si chcel doniest bajk, tak snad by sa tu na dieli dalo ho niekam strcit, ale nerucim zan. ja som v ziline takmer stale. domov chodim snad dva krat za 3 mesiace...
a inak, este som zabudol. chod za stromcom (vasim riaditelom) hod s nim rec, s nim sa da. nahovor mu nieco, proste ze to myslis s bikom uplne vazne a ze ci ti to dovoli..... proste, ser na veducu a chod rovno za nim. ja co nevibavim s nasou veducou, tak to postupim vyssie.
potom sa ozvi, ze co si vybavil. a co vlastne jazdis? a na akej urovni? by som totiz rad spoznal niekoho noveho, pokial na to stacim.... i ked pochybujem. ja som fakt cisty hobbik, kondicka ziadna.
2risototh: No uz ma napadlo ze by som skocil za direktorom. Uvidime. Teraz mam aj tak starosti so skuskami. A je tiez pravda ze by som svoj bike tiez nenechal len tak hocikde. Uz som si niekolko krat brusil zuby na nejaku bikovacku tu v ZA lebo stale ked sa obzriem okolo seba tak len slintam. Ja jazdim XC/Enduro aj ked na hardtaile. Tiez nie som ziadny chrt, hoci sa snazim udrzovat aku-taku kondicku. Inac mam kamosov na dieloch na blokoch G a H. Mozno ta poznaju ked robis spravcu siete ci co... Tak niekedy by som sa mohol stavit
Sak ked mi povedali na zaciatku roka ze sme tam len styria ci pati a jeden z nich este odpada lebo nema teraz bajk tak sa to asi zas neotvori. Dohoda je taka ze raz za cas spinningisti pojdu aj na bajk. Ak ta napada nieco lepsie tak napis ja uz fakt neviem ako by sa to dalo poriesit.
U mna na fakulte napr. nie je elektronicke prihlasovanie na volitelne predmety, tak svoj zaujem mozem prejavit a zapisat sa osobne najskor 12. februara. A dostat kredity za to, co by som robil normalne aj tak sa mi javi fajn:). Riesenie je momentalne ale asi fakt len take, ako napisal zigo.
lenze ak sa nemylim tak za telesnu je len 1 kredit. a to ti teda moc nepomoze. a v case kedy budes mat tu telesnu by si mohol robit co chces ty a ist tam kde chces ist na biku ty.
lenze ak sa nemylim tak za telesnu je len 1 kredit. a to ti teda moc nepomoze. a v case kedy budes mat tu telesnu by si mohol robit co chces ty a ist tam kde chces ist na biku ty.
No ...ja mam za telesnu 2 kredity. To dalej posobi ako logicky prehmat vzhladom na to, ze system je kreditovy. Ked mas len asi tolko kreditov, kolko potrebujes a musis si zvolit nejaky volitelny, tak ten cas bude aj tak ´zabity´a to mimo bajku, takze volim prijemnejsiu alternativu. Cize som to cele krasne otocil . Takto je to aplikovatelne na mna a tak to vnimam, no tebe to sediet nemusi .
No ...ja mam za telesnu 2 kredity. To dalej posobi ako logicky prehmat vzhladom na to, ze system je kreditovy. Ked mas len asi tolko kreditov, kolko potrebujes a musis si zvolit nejaky volitelny, tak ten cas bude aj tak ´zabity´a to mimo bajku, takze volim prijemnejsiu alternativu. Cize som to cele krasne otocil . Takto je to aplikovatelne na mna a tak to vnimam, no tebe to sediet nemusi .
no nam davali len jeden kredit a bol mi absolutne zbytocny, lebo aj tak mi nevychadzala ziadna kombinacia predmetov tak, aby som spolu s 1 kreditom za TV mal presne 30 kreditov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to vramci telesnej..ked pohladas na stranke kde sa prihlasujes aj na volitelne predmety,tak to najdes..
neboj sa ty nic, jak poznam za tie roky USTAV telesnej vychovy, tak k nicomu realnemu aj tak asi nedojde
a ten stranik si pojdem este poskusat, ale pomalicky, potichucky, step-by-step. este poskusam dake jumpy tu na boriku a tak.
BTW. nikto neodpovedal na moju otazku. mam tomu chapat tak, ze nikto nebyva z vas na intrakoch? ak hej, a na efku, tak sa ozvite, mozno mi pridete priniest do 10.10. sek za internet
kde ho nechat u vas na hlinach, tak to netusim. som tam bol toto leto tahat kable na inet a nestacil som sa cudovat, ake to tam mate malicke. si neviem predstavit, ze by sme tam byvali traja na jednej izbe s tym nabytkom co tu mame, s 5 kompami, 4 velkymi monitormi a tak dalej. proste, ostal som v uzase. ale keby si si chcel doniest bajk, tak snad by sa tu na dieli dalo ho niekam strcit, ale nerucim zan. ja som v ziline takmer stale. domov chodim snad dva krat za 3 mesiace...
potom sa ozvi, ze co si vybavil. a co vlastne jazdis? a na akej urovni? by som totiz rad spoznal niekoho noveho, pokial na to stacim.... i ked pochybujem. ja som fakt cisty hobbik, kondicka ziadna.
No
fu, sami chrti. tak to bezo mna. ja este nesadnem ani na bajk a uz vas neuvidim
No
no nam davali len jeden kredit a bol mi absolutne zbytocny, lebo aj tak mi nevychadzala ziadna kombinacia predmetov tak, aby som spolu s 1 kreditom za TV mal presne 30 kreditov