ako je to u vas odkladate si bicykle na zimu a zacinate na jar alebo bicyklukjete aj cez zimu ... ale v zime to asi nie je velmi prijemne na take vecsie trasi si netrufam ja len tak k starej mame a naspet xixi 1-3 km
Keby bol sneh nejazdím (nedá sa). Teraz sú však podmienky na bike celkom dobré, zmenila sa len taktika. Žiadne dlhé túry hore-dole. Je to len jeden výšľap trvajúci 30-50 minút (400-600 m), hore výmena rukavíc, spod. trička, šušťák a 10-15 min. zjazd, končiaci priamo na námestí. Tam už dochádzam obvykle potme.
Nieje to však už 6-7 výjazdov v týždni ako v lete ale len 3-4. Teraz viac behám. To sa dá aj v tme. Detto zimný štadión.
Nahodou teraz je super pocasie, svieti slnko a ani blato nie je-idealne pocasie na bikovanie, mimochodom zajtra pojdem na biku po dlhom case (bola skola) no ale ten sneh mohol napadnut aspon by mi ocistil bike
no ja som dnes dal troska tak na rozbehanie, no bolo to super, len by som nikdy nebikoval uz vo vecernych hodinach, je to pekne o nicom, zajtra sa chystam na taky maly vyslap, takze oblecenie pomoze...
Nahodou teraz je super pocasie, svieti slnko a ani blato nie je-idealne pocasie na bikovanie, mimochodom zajtra pojdem na biku po dlhom case (bola skola) no ale ten sneh mohol napadnut aspon by mi ocistil bike
jj sneh to ocisti, ale co z toho ked nizsie uz sneh nie je a kym pridem domov tak vsetko naspet nachytam a clovek aby to po veceroch cistil . ale co uz, taky je zivot bikera
jj sneh to ocisti, ale co z toho ked nizsie uz sneh nie je a kym pridem domov tak vsetko naspet nachytam a clovek aby to po veceroch cistil . ale co uz, taky je zivot bikera
Co nezozeru bakterie do najblizsieho vyjazdu opada pri vhodnom vybere terenu a rychlosti samo.
Co nezozeru bakterie do najblizsieho vyjazdu opada pri vhodnom vybere terenu a rychlosti samo.
no to sa ti povie. ale ja skladujem bajk v strede izby a pri kazdom kontakte z neho odpadne kusok blata
no tak to nadchu radsej poriadne vypotit , lebo bude s toho este nieco horsie. Ja na to pouzivam stary osvedceny recept .. liter vareneho vina pod perinou
v podstate ano len si treba davat pozor , aby sa to lialo do teba a nie do perin ale mne to vzdy pomoze , spotim sa tak , ze na druhy den zena musi periny prezliekat , ale ja som uplne fit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nieje to však už 6-7 výjazdov v týždni ako v lete ale len 3-4. Teraz viac behám. To sa dá aj v tme. Detto zimný štadión.
jj sneh to ocisti, ale co z toho ked nizsie uz sneh nie je a kym pridem domov tak vsetko naspet nachytam a clovek aby to po veceroch cistil
no to sa ti povie. ale ja skladujem bajk v strede izby a pri kazdom kontakte z neho odpadne kusok blata