Lokalizácia
Formulár sa odosiela
zima je na jazdenie uplne super. hlavne ked je pekne a teplota okolo -5. to by bolo treba tie retaze akor na to aby ma niekto udrzal doma. a uplne super su kadejake bocne cesty ked je na nich utlaceny sneh. na tom sa teda jazdi... :D normalne technicka jazda aj po ceste

Ako to v zime vyzera s cestou Zazriva - Havrania - Oravska Lesna,
je to odhrnute/prejazdene?
Zobraziť komentár 25.11.2006 - 18:05:39
00
V zime, pokiaľ je sneh a ľad, to je úplne super, až na tie sople, čo stále tečú...
Zobraziť komentár 06.12.2006 - 10:40:21
00
Odporúčam Vám stránku www. ... .sk

a diskusné fórum: www. ... .sk

Ak to nie je reklama na nacionalne hnutia, tak co ako by to malo byt z pohladu MTB :?: :?: :?:
Otazka tiez na moderatora.

Toto forum by malo zostat apoliticke...

Naposledy upravil peterg dňa 06.12.2006 - 14:45:14, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 06.12.2006 - 10:51:51
00
2peterg modom musis nechat aj nejaky "reakcny cas" :wink: nie su tu non stop...skor si teraz uprav svoj post, aby tam neboli tie odkazy :wink:
Zobraziť komentár 06.12.2006 - 14:39:33
00
2peterg modom musis nechat aj nejaky "reakcny cas" :wink: nie su tu non stop...skor si teraz uprav svoj post, aby tam neboli tie odkazy :wink:

Vsak hej, no co uz, ked som taky rychly :lol:, prepac.
Vykonane.
Zobraziť komentár 06.12.2006 - 14:46:43
00
Ako to v zime vyzera s cestou Zazriva - Havrania - Oravska Lesna,
je to odhrnute/prejazdene?

no do havranej sa da vyjst bez vacsich problemov len to byva dost rozbite od vsetkych tych lyziarov. ale minulu zimu uz aj solili tak to az tak strasne nebolo, az na to ked tam bola ta hnusna kasa co z toho vznikne. ale moze tam byt aj utlaceny sneh a v nom jamy a kolaje co mam ja osobne radsej.ako kedy. a do lesnej to zo zaciatku prejazdne nebolo. maximalne sa dalo vyjst po horsky hotel. potial to bolo super ale na lesnu iba na skutri. potom to presli frezou a dalo sa tam uplne super jazdit. ked sa to zacalo topit tak to bolo zaujimave. to bol taky kanal uzky vyrezany. super jazda len ked som tam raz tatrovku stretol :shock: tak ma presla sranda. uvidime ako to bude tento rok. ked sa tu budes chystat tak povedz - skocim pozriet
Zobraziť komentár 06.12.2006 - 16:31:59
00
ja v zime makam doma a trenazeri a len tak 2-3 krat za zimu si nekam vyjdem
Zobraziť komentár 07.12.2006 - 10:35:12
00

Skusal som dat na TV nieco o prirode, zapnut ventilator (aby co najrealnejsie) ale furt to nie je ono ... takze len ked musim. Napriklad spalit vianocnu zranicu.
Zobraziť komentár 07.12.2006 - 14:48:00
00
po tom co mam Scotta som dostal zapal nervu v zube, prave ucho ma boli ale citim ze oci sa stihaju ako tak prisposobovat
Zobraziť komentár 07.12.2006 - 22:44:10
00
po tom co mam Scotta som dostal zapal nervu v zube, prave ucho ma boli ale citim ze oci sa stihaju ako tak prisposobovat

Skus Meridu. Zuby ucho aj oko mam OK. :P
Zobraziť komentár 08.12.2006 - 00:00:35
00
pista: :D:D:D:D:D

no mne sa usvedčili špunty do uší a oči ešte neviem ako vyriešim, keď začne mrznuť. možno lyžiarske okuliare, ale asi to bude vyzerať smiešne. hoc v lese kto ma uvidí :?: :oops:
Zobraziť komentár 08.12.2006 - 02:06:04
00

Skusal som dat na TV nieco o prirode, zapnut ventilator (aby co najrealnejsie) ale furt to nie je ono ... takze len ked musim. Napriklad spalit vianocnu zranicu.

to nie pre zabavu ale preto aby si bol namakany na dalsiu sezonu(musis sa obcas prinutit a zvyknut si)
Zobraziť komentár 08.12.2006 - 11:58:48
00
to nie pre zabavu ale preto aby si bol namakany na dalsiu sezonu(musis sa obcas prinutit a zvyknut si)

A kto ti brani namakat sa vonku alebo na skialpoch ci bezkach? :shock: Teda pokial nemas rozviklane kolena ako ja. :cry:
Zobraziť komentár 08.12.2006 - 15:09:19
00
Teda mne najviac cez velku zimu vadi ten ostry studeny vzduch, ktorym nicim priedusky. Mozem sa akokolvek funkcne obliect, toto neodstranim.
Zobraziť komentár 08.12.2006 - 17:48:33
00
vsetko vyriesi sal zaviazany cez tvar.ochrani prinosne dutiny, tvar a hlavne nedychas taky studeny vzduch. len v stupaniach si treba dat dolu okuliare kvoli zahmlievaniu a roseniu. ja takto jazdim uz dlhsie a zatial sa mi to osvedcilo - nebyvam chory kvoli biku
Zobraziť komentár 08.12.2006 - 22:36:12
00
keyboard_arrow_up