akosi mi nejde natiahnuť stránku mtbiker.sk, po natiahnuti je tam textik mne ako neinformatikovi dosť nezrozumiteľný, plus črepník s kvetinkou.
Nevie niekto, kde je chyba, resp. či sa to samo časom nejako upraví?
je to opravene. Nejakym sposobom mi niekto maze index.php z hlavnej adresarovej struktury. Akym sposobom, to neviem. Jednu potencialnu dieru som zaplatal, dalsie nevidim. Teoreticky toto forum moze byt derave, ale neviem o ziadnej znamej vulnerabilite... Ak ma niekto napad, ako sa da zmazat index.php bez prihlasenia sa na ftpcko, pocuvam
si bol opity,
a zmazal si ho sam ale nepamatas si to lebo si bol opity,
a zmazal si ho sam ...
hehe, nj, ked som opity, zo zasady sadam k pocitacu, pripojim sa na nahodne ftpcko a mazem o dusu. Skoda, tentokrat to vyslo na MTBikera
teraz vazne; stalo sa to uz tri-styrikrat. Admin mi napisal, ze to bolo zmazane cez ftp prikaz, ale bez prihlasenia sa na ftp konto priamo (cize cez skript). Cize pravdepodobne je mozne uploadnut na server php subor a potom ho spustit (a nasledne aj zmazat). Kde tato diera je, neviem
Ak to robi/l niekto, kto si toto precita, mohol by mi dat odpoved... Halo z toho robit nebudem, ale nie je to trikrat zabavne riesit to kazdy druhy tyzden
hehe, nj, ked som opity, zo zasady sadam k pocitacu, pripojim sa na nahodne ftpcko a mazem o dusu. Skoda, tentokrat to vyslo na MTBikera
teraz vazne; stalo sa to uz tri-styrikrat. Admin mi napisal, ze to bolo zmazane cez ftp prikaz, ale bez prihlasenia sa na ftp konto priamo (cize cez skript). Cize pravdepodobne je mozne uploadnut na server php subor a potom ho spustit (a nasledne aj zmazat). Kde tato diera je, neviem
Ak to robi/l niekto, kto si toto precita, mohol by mi dat odpoved... Halo z toho robit nebudem, ale nie je to trikrat zabavne riesit to kazdy druhy tyzden
mas pristup aj na shellko hostingu alebo cisto len FTP?
zdielany hosting v zmysle klasickeho webhostingu. Tj. na fyzickom serveri je viacero webovych priestorov, tzn. hostovanych viacero domen. To by bolo naozaj svinsky nezabezpecene, aby niekto mohol pristupovat k datam inej domeny, aj ked je to na tom istom servri...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ergo trpezlivosť
mozete mi hovorit maly boh.. alebo lepsie .. spasitel
a zmazal si ho sam ...
mas pristup aj na shellko hostingu alebo cisto len FTP?
http://the.earth.li/~sgtatham/putty/latest/x86/putty.exe