Bol by zaujem z vasej strany spravit serial clankov na MTBiker.sk o bikoch foristov? Kopa z vas tu ma spickove stroje, vselijake specialitky a klenoty a bolo by super ich predstavit v clanku. Format by bol jednoduchy - popis biku, nejake fotky, nejake standardne otazky a odpovede.
Po trojrocnej pauze ( predtym som jazdil bmx/street mtb ) som si konecne chcel kupit bajk. Chcel som ho mat hned a nie setrit dalsi rok. Tak som si kupil GT Chucker 1.0 . Blba kupa, no zacal som si ho preskladavat podla svojich potrieb a predstav. Kolesa, vidla, pohon, kokpit a nakoniec ram. Tak vznikol po dakych 14 mesiacoch Hornet. A DaBomb vznikol takisto. Upravy nikdy neskoncia. Teraz je na rade vidlica, plaste a jesen/zima kolesa asi.
Ja som to mal inak. Kúpil som CTM Raptor s predstavou že budem skákať. Spočiatku som aj skákal, no pomaly skákania ubúdalo a túrovania pribúdalo. Nakoniec som aj tak rád, že som si kúpil raptora, pretože som na ňom mohol robiť čo som chcel. Vylepšovať som ho ale nechcel. Následne som zvažoval som rôzne varianty nového bicykla - jednoznačne fulla - kúpiť z bazáru, požičať si peniaze a kúpiť nový, došetriť a kúpiť nový, preskladať raptora na nový rám a vidlicu... Rozhodol som sa, že najlepším riešením bude kúpiť nový bike a raptora predať. (asi dva týždne dozadu som ho predal za 450eur) A tak som v súčastnosti.
bike nikdy neostane na pôvodnom setupe a pre mňa je aj cieľom aby môj bike bol iba môj,nie továrny setup ktorý si môže kúpiť každý,ale Custom ktorý je iba jeden
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Boha toto na mna dnes vyskocilo.To boli stare dobe casy ludia sa *****, diskutovali,
nikto sa naurazal😂