ty si asi nepochopil o co ide.
tu ide o vyrobu dresov MTBIKER, teda dresy, ktore budu rovnake, budu tym zname,mali by to byt XC dresy (tie su obtiahnute). Podla loga vidno ze hlavne farby loga su orandzova a cierna, tam padom, nemoze byt
dres zeleno-zlty. nikto nikoho nenuti si za kazdu cenu kupit tento dres. proste dresy budu take ake budu a kupi si ich iba ten kto bude chciet. ak ti ide o logo - tak si kup dres aky chces v obchode a nalep si tam logo a je to.
pretoze
nie vsetci budeme chciet dres v takej istej farebnej kombinacii, kupi si ho len ten kto chce. ja mam tiez modry
bike a k tomu neladi orandzova ani nic take, ale ja nemusim byt zladeny s bikom ako chameleon, ja nejazdim pre to aby som vyzeral "cool"....ked dres bude pekny a hoci bude aj cely orandzovy, tak si ho kupim...preto aj navrh mojho dresu bol taky ze prevladaju univerzalne farby ako cierna a siva a tej orandzovej je tam najmenej, lenze tiez ju musi byt vidno, nemoze byt tam jeden fliacik...
a mozno ja som nepochopil o co ide...
ale spomeniem priklad - boli vyrabane dresy BM, tiez boli vo farbach BM (hoci je pravda ze tam su jemnejsie farby ako nasa orandzova), bolo viacej druhov teda s kratkym rukavom a dlhym na XC a to iste ale volne na FR a DH....a predalo sa ich dost....tu to moze byt nieco v podobnom zmysle akurat ze tato stranka je zamerana viac na XC a malokto tak tie volne dresy na FR a DH by neboli...