V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
astro - kukal som na to teraz na tablete a u mna to vyzera ok, aky mas tablet, os, browser?
kiri na tablete?
Edit: mondzo ctrl som sice nenasiel ale velkost pisma hej a u bje to ok. Neovladam ten tablet este, sorry.
jednoduchšie je si vybrať čo chcem a sledovať len to ako skrývať to čo nechcem..
tak sú bežne robené rýchle odpovede na phpbb fórach.. je textové okno rýchlej odpovede a pod ňou sú dve tlačítka "odoslať" a "upraviť v editore" - jedna odosiela, druhá preskočí aj s napísaným textom ďalej
Je to dorobene:
- ak kliknes na "Odpovedat v teme" a textove pole je prazdne, prides na formular pre napisanie prispevku (ako predtym)
- ak kliknes na "Odoslat" a textove pole nie je prazdne, pridas novy prispevok priamo (ako predtym)
- ak kliknes na "Odpovedat v teme" a textove pole nie je prazdne, prejdes na nahlad prispevku a formular pre napisanie prispevku s tym, ze napisany text sa nestrati.
Ak by si niekto vsimol problem, prosim piste.
martinapb dakujem, ale obavam sa, ze si ma s niekym mylis (mozno bratrancom?)
predtym som nemohol nadstavit ani vyber mesta, ale aj to je uz zmenene a nebolo treba nic vyberat, preto som inzeroval neskor.
skusal som aj ine prehladace, ale skor typu ofline, podobne opere. no taktiez to nerolovali. dalsi uz schopny, ktory aj ikonky zobrazuje, ten tiez neroloval. silnejsi prehliadac mi zatazuje mobil, ale je to narocnejsie aj na data. ked sa tu flakam, tak je opera celkom fajn.
Do takeho isteho ma hodi aj s textom, takze nedoeditujem nic..
ale ak to tak ma byt tak ouk.. beriem ze vacsina asi chodi z mobilu nie z tabletov a ci sa to da rozpoznavat neviem.. len na 7" (moj) ci 10" uz je ovladanie aj prtavejsich tlacic celkom ok
Je to tak schválne?