V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
dve tlacitka k jednemu formularu umiestnene na uhlopriecke? akoze wtf?
lapaloma > ano, ludia ktori sa ozvu ked sa im nieco nepaci su brucouni, dufam, ze si to napisal napriklad aj ucitelom a sestrickam
11kubo > riesit polohu je zbytocne, ergnomia este nikomu zivot nezachranila
Tak sa prosim nebavme o tom preco to tak je ked toto forum ma 10 rokov a vyvija sa postupne podla aktualnych poziadaviek foristov. Ak chcete 2 tlacitka pod formularom pre rychlu odpoved a zrusit to tlacitko 'Odoslat', tak dajte like tomuto prispevku. Ak nie, tak dislike. Ak to bude aspon +5 tak to spravime.
-tak su ci nie su?
Tak sa prosim nebavme o tom preco to tak je ked toto forum ma 10 rokov a vyvija sa postupne podla aktualnych poziadaviek foristov
-to je prave ten problem, potom to tu vyzera ako ked homer navrhoval auto
jfab takisto tu mozu byt stovky, mozno tisice ludi, co s tymi vecami, co ti dvaja ludia prednesu ako problem, suhlasia. Ak sa niekto ozve a jeho podnet ma logiku, riesime to. To ze par ludi sa bude stazovat, ze sa im nieco zmenilo, je dane a zvykli sme si na to uz. A oni si tiez zvyknu, ak ta zmena mala zmysel.
...ak ta zmena mala zmysel
Navrh ma jedno uskalie - momentalne sa tlacidlo "Odpovedat v teme" zobrazuje na kazdej strane temy, nielen na poslednej. Ak by sa premenovalo podla tohto navrhu na "Upravit pred odoslanim", tak jeho umiestnenie na ostatnych stranach temy okrem poslednej by nebolo OK, kedze na nich nie je okno pre rychlu odpoved a teda premenovane tlacidlo by tam nedavalo zmysel. Riesenim je bud ponechat moznost prispiet do temy len na jej poslednej strane (ved sa aj ocakava, ze skor ako clovek napise, tak si temu docita do konca), alebo ak ma byt moznost odpovedat na kazdej strane temy, tak nechat okno pre rychlu odpoved aj s oboma tlacidlami na kazdej strane.
čo by som riešil je šedé tlačidlo "odoslať" ktoré slúži na priame odoslanie textu "rýchlej odpovede" kam ho umiestniť (aj keď mne vyhovuje presne tam kde je teraz)
O stranu dozadu si kritizoval ze sú 2 tlačítka co robia to iste, uz je to ok?
ak dám v téme "citovať príspevok" tak ma prehodí do formulára (neviem ako inak to nazvať) "odoslať odpoveď" a okienko na text (defaultne trojriadkové?) mi prípadne natiahne podľa množstva citovaného textu.. to je OK, a ďalej ak píšem okno sa podľa napísaného textu zväčšuje, tiež OK
ak ale najprv kliknem na odoslať odpoveď čo ma prehodí do spomínaného formulára "odoslať odpoveď" a až tam si v spodnej časti v "Prehľade témy" dám citovať príspevok tak mi ho síce vycituje ale neroztiahne mi už to textové okno, takže nevidím celý citovaný text, nedá sa ani scrollovať, ani žiaden posuvník nie je.. jediný pohyb je podržaním myšky a označovanie textu, alebo šipkami na klávesnici..
takže ak človek cituje napr viac príspevkov tak sa mu následné citácie skrývajú, po presune šipkou na koniec sa zas stráca začiatok príspevku.. jednoducho zobrazené textové okno už následne nikdy nezodpovedá počtu riadkov v písanom príspevku.. chápeme sa či pofotím?
Myslim, ze sa mi to podarilo opravit. Aspon mne sa to zda lepsie, potvrdte / vyvratte.
Pod formular rychlej odpovede (cize len posledna strana temy) by sme dali vpravo od cerveneho tlacitka sede tlacitko 'Upravit pred odoslanim', ktore by islo do editora s napisanym textom.
OK?
upravene: pridat prilohu az dole pod tlacitkami na stranke fora. asi to uz komolikujem. nech je to v odpovedat v teme.