V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
http://www.milujemeslovencinu.sk/jazykove-okienko/ako-spravne-vykat/
skratene:
* Sloveso je pri vykaní vždy v množnom čísle.
* prídavné mená a slová, ktoré nadobúdajú tvar prídavného mena (zámená, trpné príčastia a pod.), sú naopak v jednotnom čísle
Lebo si to inzerent nezela. (podla mna celkom dobry dovod, kedze za to plati)
Blbost. VZDY sa najde niekto, komu nieco vadi.
PR od Canyonu a ludia nadavaju ze cely portal je o tejto znacke. PR Speslu a ludia nadavaju na predrazene bicykle s proprietarnymi komponentmi. PR CTM a niekto pripomenie cinske katalogy. atd atd.
Je preto uplne normalne ze diskusia je pri platenych clankoch zamknuta. Ked mas potrebu diskutovat o PR clanku, zaloz temu vo fore....alebo si kusni do jazyka
Nie VŽDY sa niekomu niečo nepáči iba sa chce niečo opýtať. Na ich stránke sa nedozvieš nič. Prečo by nemohol odpovedať na priamo?
Ale OK.
zase trosku triezvosti by nezaskodilo - stale mas moznost vyjadrit sa vo fore a pokial nebudes vulgarny tak ta nikto nebude cenzurovat...
Nechajme to to tak.
A ked sa chcete nieco spytat zadavatela clanku, piste slavovi a odpoved vam zozenieme a pripadne aj doplnime do clanku.
Firefox 46.0.1, Gnome 3.18.2
Nerobi mi to nijaka ina stranka na celych sirych internetoch.
Este, fofo050, neda mi to:
"To je take slovenske demokratické ."
Vzdy, ked vidim v diskusiach na internete stavanie demokracie do suvisu so slobodou prejavu, chyba tam respektovanie podla mna zakladneho moralneho principu: Moje prava koncia tam, kde zacinaju prava ineho.