V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Dajak nechapem logike tych likov.. napr tento prispevok bol skryty a videl som cislo -3.. teraz ma -1 a je viditelny (za mna ma +1) ak dam palec dole dostane sa zas na -3 (co je matematicky ok) a skryje ho!
To akoze prispevok na -3 uz sa skryva? Vam to trochu ustrelilo nie? To neni vyrazne negativne hodnotenie, to zachvilu bude skryte pol fora
Rachela
P. S. Obsah od adminov/moderatorov sa samozrejme neschovava
"Na tomto pracovisku sa pracuje tak dokonale že každé ďalšie zlepšenie je krok späť"
😁
Takto mi to vychadza ze uz 6 ludi vie poslat prispevok do krytu, ci zle ratam?
Ale vazne, naco to ludom je tu uz v tejto debate odznelo niekolko krat
No minimalne aspon vies,kto je tvoja "krvna skupina" kedze ma rovnake nazory a pohlad na vec.
A niekomu moze pomoct ak vidi,ze nejaku radu olajkovali nejaki skuseni a dlhorocni clenovia fora.V tom pripade si moze povedat,ze to asi nebude blbost a zariadit sa podla toho.
ono tak ako to tu už pár ludí zodpovedalo, palce sú často používané ako súhlas/nesúhlas.. či vrátime sa do časov príspevkov s obsahom "jj" alebo len jedného smilika ako vyjadrenie súhlasu v diskusii?
jedna vec je ako ste to zamýšlali vy a druhá vec je ako si to vysvetlila a zaužila komunita
Uprimne 1. naozaj nechapem myslienkovy pochod za touto zmenou 2. Nechapal som ani naco tie paciky su ked vznikli
Ale tak zvykol som si aj som pacikoval. Nepacik som hadam ani nepouzil. Zvyknem si aj teraz. Zrejme prestanem pacikovat.
Ospravedlnujem sa ze som sa snazil vaznu temu obratit na zart. Necham to uz tak
Edit: zjavne mi prepina lebo pouzivam v prispevku skoro tolko bodiek ako ukoncenia viet ako ivan
Vase skovanie prispevku praveze laka, aby clovek na neho klikol, ze co tam je. Takze to skovanie ma uplne opacny efekt ako ste zamyslali. StanoLevice ma predbehol, ma pravdu.
Zacinam si tu pripadat ako facebukove babenky co maju stale v paprciach phony a cely ich zivot sa toci okolo pacikov-nepacikov.
Nazdar.