V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
pripadne nieco na styl hashtagu? ten by mal byt presne jednoslovne napisany, aby sa lahko vyhladaval cez vyhladavac. ziadnespojenedlheslova, pripadne preddefinovany a len vyberat
castokat neviem dohladat ani vlastne prispevky - napisem do hladania slovo ktore som si viac menej isty ze som v tej vete pouzil a nic. riesilo sa tu spodne lozisko hlavoveho na Lectore - no strasne dlho mi trvalo dopatrat sa k tomu.
viem si nejak zobrazit v danej teme len vlastne prispevky?
neviem.... cervo je to tvoje a co urobis budeme respektovat alebo pojdeme ..... osobne si myslim ze tento web je super akurat potrebuje venovat energiu zatial inam ako na paciky a nepaciky ... v dobrom
To by bolo fajn, pred založením témy blbovzdorný dotazník a po jeho vyplnení by ti ponúklo už založené témy s rovnakým obsahom.
Mozem si tipnut?
Motivacia na zmenu je primarne zamedzit "pacikovym vojnam", co sa deju v bazari a komentaroch. Ked ludia vidia, kto dava palce dole na ich inzeraty alebo prispevky, oplacaju mu to aj ked na to nie je dovod. Druha motivacia je automatizovat schovavanie prispevkov, ktore komunita vyhodnoti negativne. Nahlasovanie moderatorom existuje, ale riesi len porusenia pravidiel, chceme dat moznost komunite vyjadrit nazor na prispevok aj bez toho aby moderator musel zvazovat ci a ktore pravidlo porusuje a nasledne to obhajovat.
Vektor hlasovanie nie je anonymne, to Rachela nikde nepisal. Tak ako doteraz, je viazane ku kontu, aby sa zamedzilo dvojitemu hlasovaniu. A admini pochopitelne vidia zoznam hlasujucich. Ten je vsak momentalne neverejny, ale ja neviem vylucit, ze sa nevratime spat k tomu ako to bolo. Reddit rovnako ako my zobrazuje kumulativne skore (nie percentualne) - kde to vidis inak?
Ten clanok co sem dal Jezus ma 13 likov, 22 dislikes, nesplna pravidlo 2/3 na schovanie. Pri clankoch je palec dole primarne spatna vazba pre redakciu (preto sa aj pytame co sa nepacilo a mate moznost tam dat poznamku). Pri tomto videu ide primarne o produkt, ktory sa vacsine hlasujucich zda nepotrebny / drahy atp, nie o nekvalitny obsah.
Je tu ale riziko, že sa môže nezobraziť kvalitný príspevok z dôvodu nekvalitnej komunity.
Uz by malo ficat.
Mam to nastavene na tyzdenne.
je jasne ze chcete novych ludi a hlavne zakaznikov... tak venujte cas a energiu im a jak to vylepsit aby im tu bolo fajn...