V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Daj to do temy vysnivana zenska.
Tito spammeri boli pravdepodobne zo Slovenska, presli cez slovensku ochranu a recaptchu pri vytvarani konta, sprava mala dobru Slovencinu (dokonca nominativ pluralu s makkym i, co teda vela ludi nedava), evidentne to uz bolo dost cielene. Mame zapisane IPcky a budeme podnikat dalsie kroky.
Aj to mi napadlo... ale nechcel som mať na svedomí všetkých ktorí by sa chytili
Cervo super... bál som sa aby sa to tu nepremenilo na ... 👍
Alebo sa časom objaví správne v inboxe?
naopak, vcera mi zrazu prisiel mail, ze v teme Aku hudbu pocuvaju bikeri pribudol novy prispevok, pricom upozornenia cez email som mal vypnute.
astro - pozriem sa na to co sa tam stalo
Ono, dostat v PM v tomto systeme fora bola zaujimava uloha. Nejak sa to davnejsie podarilo. Potrebovali sme vsak optimalizovat, dostat sa k rychlejsiemu nacitavaniu sprav a hlavne zatazenost servera v poslednom obdobi je velka a urcite percento na tom mal aj povodny system PM sprav. Nie vsetko sa podari na prvu supu, preto doladujeme, riesime bugy. Cenime si tuto spatnu vazbu a sorry za vzniknute neprijemnosti.
by ste taketo temy mohli aj bloknut.
Stale tu maju motoride.sk
Raz to ma motor tak to je motorka a taketo verejne navadzanie na porusovanie legislativy uz asi netreba komentovat, rovno mazat.