V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
posledný komentár: 25. 8. 2006 o 20:27
Edit: na Pc to vidím, na mobile nie, ani na šírku.
mondzo vďaka, ale takto sa mi to zdá byť veľmi neprehľadné. Pochopiteľne, väčšina lajktnutých príspevkov je v téme "fotky z výjazdov" a ak budem chcieť nájsť čo som lajkol (uložil) napr v téme "servis brzdy" tak nemám šancu nájsť. To radšej použijem klasické vyhľadávanie. Nebolo by vhodnejšie filtrovať lajktnuté príspevky priamo v konkrétnych témach?
aj v téme "fotky z vyjazdov" by to bolo podľa mňa lepšie. Nemusel by som každý príspevok samostatne otvárať ale boli by klasicky zobrazené iba tie lajknuté
1. kliknut na usera
2. kliknut na nastavenia uctu
3. kliknut na hocico (napr. nastavenia profilu)
4. kliknut na zlte kolecko so sipkou
5. kliknut na nastavenia uctu
???
nebolo by rozumnejsie:
1. kliknut na usera
2. kliknut na nastavenia uctu premenovane napr. na nastavenia
3. vidiet uz v tomto menu polozku nastavenie uctu z bodu 5???
Usetrilo by to kopu klikania a hlavne by to bolo prehladne
Diky.
so sipkou doprava sa tam neda posunut
robi to v opere aj v chrome
v telefone sa to posunut doprava da
dalo by sa to fixnut?
wvvw.instagram.com
rozmyslam teraz nad systemom ako prezerat toto forum - lebo z tych fotiek som mal vzdy vela inspiracie na vylety.
uf no teda - prelistoval som kusok sekciu vsetky fotky v komunite a dobry grc. vam (uzivatelom) sa to tak paci? dalsi face, insta ....
Gusto0, asi mi musis trochu viac rozpisat, co sa snazis zobrazit. Vsetok obsah, ktory momentalne v sekcii foto je, tam bol aj predtym, jedina zmena nastala v obsahu na hlavnej stranke /foto, kde je obsah mashup zo vsetkych sekcii naraz (Tam predtym vlastne bolo to iste, co je teraz na /foto/topic, a teda fotky len z tem vo fore).
Inak ako fotky z vyjazdov (pridane k vyjazdom na /vyjazdy), tak aj fotky bicyklov, aj fotky z fora, to vsetko uz aj predtym v sekcii foto bolo.
Co by sme si mali ale ujasnit je, co nazyvame "fotkami z vyjazdov". Ty podla mna myslis fotky vypostovane vo fore v teme "Fotky z vyjadov", takze myslis tieto foto. Toto je za mna dost nestastne, ze sa to neda nejak rozumne "zlucit", ale rozumne neda, a ty by si to podla mna ani nechcel, lebo by ti tie fotky z fora zapadli vo fotkach nahratych k vyjazdom.
Co sa tyka dalsieho Instagramu/Facebooku, svoj subjektivny nazor davat do sveta nebudem, ale ultimatne nam o uspechu/neuspechu smerovania vypovie vyvoj navstevnosti sekcie.