V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Oficialne sa system tvari, som ju postol, vidim zaznam v mojej historii,
dokonca aj na stranke s vlaknami je uvedene, ze som posledny, kto prispel.
V samotnom vlakne ale prispevok nie je.
Jezus no, fix by kolidoval s parsovanim bbcodes, takze asi nebudeme riesit.
Po kliknutí ma to hodí sem: https://www.mtbiker.sk/forum/post1667758.html#p1667758
Toto neviem ci je nejaka zasadna chyba..
ja by som veľmi privítal možnosť uloženia príspevkov pre spätné dohľadanie. Kľudne by stačilo využiť už existujúce databázy hodnotenia.
astro - idem sa na tie notifikacie pozriet, stalo sa toto len raz alebo si to pozoroval aj viackrat?
ivast - k tym oblubenycm prispevkom by som sa mohol dostat snad uz tento tyzden, uvidim ako to poriesim, potom doladime
Ja osobne by som dal navrh ze ked niekto da nepacik tak by musel dat aj koment do nejakeho pop up alebo take nieco. Ten co si za tym stoji to spravi, ten co to dava len tak zo srandy sa na to vykasle a myslim ze to bude realnejsie.
oki, pozeral som na to, nedokazem to momentalne zreplikovat, nasimulovat. Ak by sa to opakovalo (pripadne aj niekomu dalsiemu), budem nasledne patrat dalej.
????
Riesenie je take ako pise scarinko, v nastaveniach len dat ulozit a tym sa ta adresa da prec z blacklistu.