V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Dalo by sa nejak upraviť prehliadanie fóra cez mobil? Keď chcem nejakú novú tému prečítať(najnovší príspevok), nepresunie ma na najnovší príspevok (dajme tomu str. 2500) ale niekde doprostred, alebo rôzne (napr. strana 2478)
Ďalšia vec, ktorú fakt neviem nájsť - cez mobil neviem vôbec vyhľadať tému vo fóre 🔍 (a to si prepínam aj na normálnu verziu webstránky)
A ešte jedna maličkosť. Keď som v eshope (napr shop-plášte a duše-mtb-29”), je problém sa vrátiť naspäť postupne, po jednej stránke. Rovno ma hodí buď na hlavnú, alebo nezmyselne ma hodí, napr do fóra (asi si to nejak zapamätalo, že som tam bola?
Možno pre niekoho blbosť, ale u mňa niekedy na porazenie. Fakt každý deň niečo čítam, prezerám a občas tlaky riadne z toho
Používam Safari🌐
Keď klikneš na názov témy tak by ťa malo nasmerovať na posledný príspevok ktorý si videla, tie čo si nevidela by mali byť označené oranžovou zvislou čiarou.
Ak chceš ísť v shope nazad, nepoužívaj v prehliadači späť ale navrchu stránky máš cestu a tam si vyber do ktorej podkategórie sa chceš vrátiť. Aspon v androide to tak fungíruje.
Vo veľa témach som nikdy nebola (asi v 99%, nemá si čo pamätať, väčšinou ma hodí na príspevky z roku 2017 )
A s tým shopom, mám už akosi zvyk používať gestá 🙈, tak neklikám hore, hlavne keď som niekde v strede, tak mi príde zdĺhavé scrollovať nahor
To, ze ta hadze na prispevky z roku 2017, bude tym, ze si sa v tom roku registrovala, no nemas ich precitane. Ja si tiez v niektorych temach nevsimnem datum a potom sa cudujem, co riesia, ved to uz je stare a az potom si ten datum vsimnem
Takže možno zlepšenie fóra by bolo, dať tú možnosť priamo nad témy
A tie témy skúsim dať ako prečítané, mohlo by to pomôcť🤭(?) rovnako občas čítam a po chvíli sa zbadám, že sakra 2017
Lepšie priamo v sekcii fórum cez menu vyhľadať, ako si radil. Tam mi daný výraz našlo
A tam: Platnosť bodov je 2 roky a sú prepočítavané raz denne.
Adi si lred 2 rokmi mala vacsiu objednávku,