V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
- Pouzivatel stn (alebo STN?) ma v profile aj v zozname pouzivatelov nick zobrazeny malymi pismenami (stn), ale v prispevkoch a pri tagovani v prispevku sa zobrazuje velkymi pismenami (STN). Chvilu som normalne pochyboval, ci nejde o dvoch roznych userov. Chcelo by to jednotne zobrazenie vsade, nech nie je chaos.
- Pouzivatel Palo TT ma v nicku medzeru a ked na jeho nick clovek klikne, tak vyhodi hlasku "Užívateľ Palo TT neexistuje. Budete presmerovaný na hlavnú stránku MTBiker.sk."
- Kvoli medzeram alebo specialnym znakom dava rovnaku hlasku o neexistujucom pouzivatelovi aj pre plno dalsich nickov - napr. [ZV] ALF [SK] ; <><> ; *Fox* ; ...Tadeáš... ; .
- Nick .andrej. je uplne specialny - tam bodka za menom ide do url a to ani nevyhodi hlasku, ale rovno "invalid url".
Chelo by to medzery a specialne znaky vseobecne pri registracii zakazat a existujucich userov nejak fixnut, nech nevznikaju tieto problemy.
- STN/stn: to je bug. Takisto ako ty si Jezus a nie jezus, ako mas v profile.
- Takisto bug, o tom vieme a pracujeme na oprave.
- Rovnako ako s Palo TT
- To iste
Nove nicky musia su validovane podla regexu a nemozu mat medzery, specialne znaky ani nic podobne (iked .jezus. by presiel a to tiez musime opravit). Ale starsie nicky musime stale podporovat tak ako su, iba ak by ich majitelia racili zmenit.
<MM>
<><>
.
.xxx.
P.S. Toho posledneho mi okrem toho, ze nefunguje, aj blokuje firemny proxac.
- . - tohto budeme musiet poriesit individualne
- .xxx. - funguje aj vsetci s bodbkou v prezyvke
GIFy by uz mali ist. Mam pocit, ze animovane gify zazivaju renesanciu.