V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
"Bikovačka NM a okolie?"
mtb-akcie-vyjazdy/bikovacka-nm-a-okolie-t28023.html
Inak tu temu by ste mohli premenovat na "Bikovanie v okolí NMnV"
Opravene.
error
Marvin: to znie ako bug, je teraz taka tema, ktora to robi?
Tak teraz mi to spravili "fotky bez zaradenia" hodilo ma na vrch strany 196 pritom prvý neprečítaný príspevok bol prvý na strane 197. (Chrome, WIN7)
doplnenie: "Cestná ProTour (Saganovci, Velitsovci a spol.)" detto
doplnenie2: "fotky bez zaradenia" sa prejavili novým spôsobom. Hodilo ma na prvý príspevok strany 196 a prvý neprečítaný bol príspevok 636 na strane 197. Dnes sa to sype ako ten sneh v BA
post685348.html#p685348
Takisto mondzo opravoval tie 4 body co si pisal:
- ak som neprihlaseny, idem na zaciatok temy, vzdy.
- ak som prihlaseny a tema je precitana, idem na posledny prispevok.
- ak som prihlaseny a tema je neprecitana, idem na najstarsi neprecitany prispevok.
Scrollovanie by uz snad tiez malo byt OK. Otestujte.
Takisto to co pise Marvin neviem zreplikovat, mozno sme to prave opravili? Ak to este objavite, dajte vediet.
Jezus: ikonka opravena.
A za aktivne temy v mobilnej verzii dakujeme.
Ešte by to chcelo aj "tu" v desktop verzii (dolu)
Inak jeden postreh k mobilnej verzii: Bol som odscrollovany v nejakej teme dole. Vsimol som si notifikaciu na novy clanok, klikol som na nottifikaciu a zdanlivo nic. V skutocnosti sa vsak notifikacie zobrazili, ale boli pevne naviazane na hornu listu, takze som ich nevidel kedze som bol odscrollovany nizsie.
Aké také dobré skúsenosti mám s poľskou (?) značkou Berkner, cykloboxerky od nich sú mi veľmi dobré a bunda je mi tak-tak. Vyriešil som to tak, že som si dal ušiť veľmi voľné kraťasy v popradskom Slavosporte a pod to nosím cykloboxerky.
Podľa mojich skúseností akékoľvek talianske značky sú malé, bohužiaľ (a to ma veľmi štve) aj Endura aj Vaude robia tesné strihy...
Máme to ťažké. A to nehovorím o problémoch s ostatnými vecami - oblečenie na turistiku, bežné oblečenie, bicykel, sedladlá v autobusoch a lietadlách atď
A rovnaky problem som si vsimol aj v dalsej teme rovno pri dvoch postoch pod sebou (moj + CraObsov) post684778.html#p684778 - su na jednej strane dole a na dalsej strane hore. Na nich sa da pozriet, kde je chyba.
A tá XXXXXXL téma je stará tri roky, takže to je čudné