V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Rozumiem ako to myslis, ale vysvetlim, preco som to nazval "vyber". Z mojho pohladu sa jedna vzdy o vyber, lebo aj v tom pripade co spominas (@ + cely nick + enter) sa jedna o vyber, akurat ze z jednopolozkoveho zoznamu. Nemusis sice volit medzi viacerymi moznostami kedze dopisanim celeho nicku sa ponuka zuzi na jeden nick, ale enterom musis tento nick potvrdit (potvrdit vyfiltrovany vyber).
Neviem ako si to tagoval, ale notifikaciu, ze si ma otagoval, som nedostal.
jj
P.S. V Androide 4 je praca s tabmi dobra. Staci v nastaveni browsera v casti "Labs" zapnut "Quick controls". Po ich zapnuti sa staci dotknut na pravom alebo lavom kraji displaya a hned ponukne zrychlene menu - nove okno, taby, shortcuty. Ale Opera to ma s tymi tabmi asi este lepsie/rychlejsie. Uz si presne nespominam.
Inak cervo, robis nejake zmeny? V poslednom case, ked otvorim forum na mobile, vzdy to vyzera inak. Ine velkosti pisma, rozmiestnenie veci na stranke a pod.
10-dňová predpoveď počasia: Bratislava
Dnes
Pravdepodobnosť búrok. Najvyššia teplota: 24C. Slabý vietor. Pravdepodobnosť dažďa 50%.
Zajtra
Jasno. Najvyššia teplota: 25C. Slabý vietor.
Štvrtok 26.04.2013
Jasno. Najvyššia teplota: 25C. Slabý vietor.
Piatok 27.04.2013
Jasno. Najvyššia teplota: 29C. Rýchlosť vetra: 20-30 km/h. Smer vetra: JJV.
Sobota 28.04.2013
Prevažne zamračené. Najvyššia teplota: 26C. Rýchlosť vetra: 20-30 km/h. Smer vetra: Juzný.
Nedeľa 29.04.2013
Čiastočne zamračené. Najvyššia teplota: 24C. Slabý vietor.
Pondelok 30.04.2013
Čiastočne zamračené. Najvyššia teplota: 23C. Rýchlosť vetra: 5-20 km/h. Smer vetra: JV.
Utorok 01.05.2013
Čiastočne zamračené. Najvyššia teplota: 26C. Rýchlosť vetra: 30-35 km/h. Smer vetra: JJV.
Streda 02.05.2013
Pravdepodobnosť dažďa. Najvyššia teplota: 21C. Rýchlosť vetra: 5-15 km/h. Smer vetra: JJV. Pravdepodobnosť dažďa 40%.
Štvrtok 03.05.2013
Pravdepodobnosť dažďa. Najvyššia teplota: 20C. Slabý vietor. Pravdepodobnosť dažďa 40%.
pozeram "nove prispevky",stava sa, ze ked dam otvorit prispevok na novej karte, tak mi otvori iny - ako keby to posunulo ak medzitym pribudol dalsi novy prispevok, niekedy sa to stane aj pri priamom otvoreni (nie na novej karte)
Ja len dlhsie podrzim prst na odkaze a zvolim "Open in new bacgkround window".
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d
EDIT: Pod tym nickom su prispevky vsetkych vymazanych a asi aj premenovanych userov.