V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Chodim sem 10 rokov denne, 9 rokov (mozno 8 ), odkedy sa zaviedlo moderatorstvo, som moderoval, ako jediny mod po cely cas az dodnes, vsetkych modov, ktori tu su alebo boli, okrem mareceja, ktory zacal so mnou, som odporucil ja.
V minulosti konta neboli, kazdy si napisal co chcel. A ani si nepamatam, ze by sa to nejak zneuzivalo, vsak aj teraz takto funguju niektore fora.
cervo To preklapanie na povinny login by ste uz po tolkych rokoch mohli konecne sfinisovat, nech si mozem spatne editovat aj moje prispevky pred touto zmenou
(a miesto toho sa riesi nieco, co zda sa nikoho nejak extra netrapi post780004.html#p780004
Btw. dobre spravenu kategorizaciu som medzicasom objavil tu:
http://bikemarkt.mtb-news.de/
Idealne doplnit aj moznost mail notifikaciu podla tychto kategorii.
Chodim sem 10 rokov denne, 9 rokov (mozno 8 ), odkedy sa zaviedlo moderatorstvo, som moderoval, ako jediny mod po cely cas az dodnes, vsetkych modov, ktori tu su alebo boli, okrem mareceja, ktory zacal so mnou, som odporucil ja.
mas to popletene
a potom si mi pisal na skype, ze si ma nemal rad, mehehe
nezalezi, aky ma clovek bicykel. dolezite je, ako sa vyjadruje. to je jeho vizitka ako cloveka
root to by si nebol ty, keby si znova neukazal svoju nekonecnu aroganciu. smutne je, ze si to robil aj z pozicie moderatora. este smutnejsie to je vzhladom na tvoj vek a ich kombinaciu.
ale pokojne to rob dalej. ako napisal Joko: "Božie mlyny melú pomaly, ale iste..."
Aj v tomto by mohol byt problém, všetkého veľa škodí
A chcel by som sa opýtať, ako to dopadlo s tou možnosťou palčekovať jednotlivé fotky v príspevku? Uzavrelo sa to tak, že je táto možnosť v galérii? Ak áno, navrhujem aby sa hodnotenie z galérie zobrazovalo aj v príspevku vo fóre a naopak. Rovnako by sa nejakým spôsobom mohlo vo fóre odkazovať na diskusiu v galérii. Zatiaľ som si nevšimol, že by niekto v galérii využil hodnotenie a diskusiu. Toto by mohlo rozhýbať stojaté ľady.