Narazil som na problem. Chcel som vymazat duplicitny post, ale tym, ze som dal vymazat jeden, sa vymazal automaticky aj druhy, takze teraz ten post v teme vobec neexistuje.
ako posledny na prvej strane a prvy na druhej strane.
Ja som tiež veľkosť 3XL a viac a skúsenosti sú úplne mizerné ...

Už ani nepamätám, kedy som kúpil nejaké cyklooblečenie, ktoré by mi sadlo, pričom paradoxne problém nie je ani tak v obvode pása, ale stehien a ramien.
Aké také dobré skúsenosti mám s poľskou (?) značkou Berkner, cykloboxerky od nich sú mi veľmi dobré a
bunda je mi tak-tak. Vyriešil som to tak, že som si dal ušiť veľmi voľné kraťasy v popradskom Slavosporte a pod to nosím cykloboxerky.
Podľa mojich skúseností akékoľvek talianske značky sú malé, bohužiaľ (a to ma veľmi štve) aj Endura aj Vaude robia tesné strihy...
Máme to ťažké. A to nehovorím o problémoch s ostatnými vecami - oblečenie na turistiku, bežné oblečenie, bicykel, sedladlá v autobusoch a lietadlách atď
A rovnaky problem som si vsimol aj v dalsej teme rovno pri dvoch postoch pod sebou (moj + CraObsov)
- su na jednej strane dole a na dalsej strane hore. Na nich sa da pozriet, kde je chyba.