Len take zamyslenie v par bodoch:
1. Sme na verejnom fore a na registraciu nie je potrebne zvladnut test inteligencie, cize sa tu premelu denne ludia roznej urovne. Myslite si, ze vsetkych tych, co nepouziju hladanie a zalozia zbytocnu temu prevychovate? A hlavne ked pred kazdym zalozenim novej temy sa kazdemu zobrazia informacie v tom zmysle, ze ma najprv pouzit hladanie?
posting.php?mode=post&f=1 Drzim palce.
2. Uz ked z nazvu temy vidim, ze je to balast, tak ju necitam. Preco ju vy citate / preco vas taka tema trapi? Nemusite odpisat kazdemu v kazdej teme. Najde sa niekto iny. A ked nie a autorova otazka zostane bez odozvy, tak mozno mu docvakne a skusi to napisat znovu a poriadne.
3. Ked uz vam vadi, ze niekto zalozi zbytocnu temu, tak preco ho neusmernite a nedate mu odkaz na temu, kde to ma riesit? To nie je vysada moderatora alebo administratora. Kazdy z vas moze slusne usmernit ineho clena, nech si precita tu alebo tamtu temu, ze tam najde info.
4. Vymyslanie komplikovaneho systemu pravidiel kto moze zakladat kolko tem a ako casto neprispeje k zjednoduseniu, skor to moze ludi odradit. Najde sa len par exotov rocne, na ktorych by sa take pravidlo obmedzujuce pocet tem dalo uplatnit a s tymi si hravo poradime aj bez takychto pravidiel. Bezny novacik zalozi väcsinou 1 - 3 temy, nie 10 - 20.
P.S. Ad samostatna sekcia zamerana na nakup bicyklov, komponentov atd. Cast NAKUP som v ramci novej strukrury fora pri jeho davnejsom upratovani navrhoval ako samostatnu sekciu, ale bolo rozhodnute, ze ta sa vytvarat nebude a zostane to strukturovane tymto sposobom. Vsetko ma svoje pre aj proti. Napr. odclenenie by este zväcsilo pocet zakladnych sekcii fora a zbytocne by zhorsilo prehladnost. Takto je to zatial celkom OK.