Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Hadam aj staci. Mohli by ste si uz viaceri uvedomit, ze to ako forum v poslednom case vyzera je aj vasim pricinenim. Mozno prave nim. Neodpustite si a stale reagujete na kazdu vec. Potom sa nedivte, ze sa kopi OT a ze su dotycni podnecovani k dalsim zbytocnym prispevkom.
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 10:53:24
012
ja konkretne na nich reagujem v teme na to urcenej inde ich ignorujem. aspon si to myslim
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 10:57:33
00
arrow_leftHosť napísal:
ale skôr by som ocenil keby sa príspevky od ignorovaných užívateľov nenotifikovali ako nové príspevky v téme.

Tomuto sa prosím dá povenovať? Už je tu ten nápad nejaký týždeň a pár ľudí by to isto ocenilo.
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 10:59:00
01
lajky nie su anonymne a preto sa mnohi ani neodhodlaju lajkovat. myslim si. alebo je pre nich lepsi odstup.
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 11:09:19
00
Možno skúsiť výchovný ban... A potom 3x a dosť ...
Na ignore liste sa mne osobne nepáči že aj tak vidím že niekto z neho pridal príspevok aj keď samotný obsah nevidím
Ďalšia vec že keď si niekto neregistrovany otvorí iste fóra, musí si myslieť že je na Cajle v Pezinku a chuť na registráciu ho prejde

Súhlas s jezusom že tomu veľa užívateľov pomáha
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 11:13:39
00
presne, ignor list v stave akom je je v praxi nefunkčný, jednak mi to notifikuje a jednak otvorím tému a polka strany je iba ten oznam, že príspevok pridal niekto z blokovaných..ten oznam by mohol byť tiež miniatúrnejší... keď sa s tým nebude nič robiť, tak potom pridajte do nastavení účtu možnosť deaktivácie účtu, možno to viacerí oceníme... prípadne aspoň deaktiváciu fóra, na nakupovanie sa ten účet ešte hodí...
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 11:58:32
00
Návrh: ak je niekto na zozname nepriateľov u značného počtu ľudí (25 trebárs), tak mu obmedziť počet príspevkov za určitý čas. Nebude bloknuty, ale taktiež nebude mať možnosť nezmyselne to tu zahlcovat.
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 12:01:02
05
Ad to stazovanie sa na notifikacie: Vypnite si notifikacie na nove prispevky v temach kde vas to obtazuje a vybavene. Su asi tak 3 OT temy. To prezijete. A hadam dokazete najst tie 3 temy vo fore aj bez toho, aby vam chodila notifikacia. A k ich najst nedokazete, tak si ich pridajte do oblubenych a tam ich najdete vzdy lahko. Dost pochybujem, ze ma cervo s mondzom teraz cas riesit taketo veci. A ked nechcete pouzivat ucet pre forum, ale len pre e-shop, tak nie je nic lahsie - po vypnuti vsetkych notifikacii z fora, ktore vam budu uplne zbytocne kedze do fora ist nechcete, staci do fora nechodit. ;)
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 12:07:37
00
prispevky od urcitych uzivatelov obtazuju v kazdej teme :)
podla teba by sme si mali vypinat notifikacie uplne vsade ?
ignore list by mal byt naozaj ignore list - skratka nevidiet aktivitu ignorovaneho uzivatela ...

ked uz sa zobrazi na stranke namiesto prispevku info, ze sa jedna o prispevok od ignorovaneho uzivatela, tak je to za mna celko ok - horsia je ta mailova notifikacia ...
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 12:44:39
00
Kto chce, hlada sposoby, kto nechce, hlada dovody. Ja som vam sposob navrhol, zvysok je na vas.
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 12:47:22
00
niektori ludia to tu beru uz ako facebook, priznam sa ze niekedy aj ja :/
to obmedzenie prispevkov na urcity pocet za den je preto dobry napad. je to taky ciastocny ban, ktory moze trvat kludne aj mesiace a to bez toho, ze by bolo dotycnemu nejako prilis ublizovane.
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 12:49:07
00
Jezus
ja som sa snazil taktne naznacit, ze to nie je sposob :)
uz koncim :x
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 12:50:17
02
Keby ste na nich nereagovali, tak ich to casom prejde, lebo hadat sa s blbcom je ako zapasit so svinou v bahne - po hodine zistis, ze tej svini sa to paci. ;)
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 12:57:31
09
to by bolo riešenie keby bola osoba jedna.. ale keď ich je viac a reagujú len medzi sebou (ako sa to reálne aj tu deje) táto teória padá..
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 13:00:47
00
ja som sa zle vyjadril, resp. nepresne... nemyslel som notifikácie priamo tú vlajočku hore, to mám všetko vypnuté už pekne dlho, iba ak ma niekto cituje, resp spomenie moje meno mi to notifikuje... fórum prehliadam tak že kliknem na záložku "tvoje" tam mám zoznam tém, do ktorých som prispel a oranžovou farbou sú vysvietené tie, kde od času mojej poslednej návštevy pribudol príspevok..no a ide o to aby keď ten príspevok je od blokovaných nebol takto notifikovaný, že je tam ten nový príspevok, pretože ten príspevok ma logicky nezaujíma a nie vždy si všimnem že je to príspevok od adopa alebo milanka...okrem toho keby som to takto ignoroval môžu tam byť aj pred nimi príspevky, ktoré som ešte nečítal a zaujímajú ma...
Zobraziť komentár 05.05.2016 - 13:40:44
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up