Lokalizácia
Formulár sa odosiela
stiahol som si tapatalk z ovi obchodu, no vypisuje mi to "service unavailable", pri vyhladani mtbiker.sk napise 1 forum najdene ale nic na co by sa dalo kliknut mi neukaze.
je chyba u mna ?

u mna to iste...zrejme je chyba niekde v tapatalku :(

na symbiane sa to správa takto divne... na iphone OK, akurát tam je aplikácia platená...
Zobraziť komentár 26.04.2011 - 10:31:20
00
Suhlasim s Pistom. Na mnohe prispevky nereagujem, ak nevidim odkial clovek je, aj ked viem pomoct. Plati to iba o tych prispevkoch, kde je lokalizacia pytajuceho sa opodstatnena.

Aj ja sa pridavam - tiez si myslim, ze by lokalita mala byt zverejnena, lebo to casto sposobuje zbytocne nedorozumenia. A myslim, ze viem, preco niektori nemaju lokalitu uvedenu, aj ked si myslia, ze vsetko vyplnili ako mali - v profile sa totiz vyplna polozka "Okres/krajina" a v nej si clovek moze zvolit mesto, ale toto nastavenie sa nezobrazi pod nickom uzivatela vo fore (pouziva sa len v sekcii Bikeri) o com mnohi nevedia. Zaroven je v profile vyssie aj druha polozka s nazvom "Bydlisko" a prave tato sa zobrazuje vo fore pod nickom. Cize chcelo by to asi zrusit polozku "Bydlisko" a polozku "Okres/krajina" nastavit ako povinnu a zaroven ju aj zobrazovat vo fore pod nickom. Alebo polozku "Bydlisko" netreba ani zrusit - moze sluzit ako doplnkovy udaj a ked si niekto v casti "Okres/krajina" zvoli napr. "Bratislava", tak v casti "Bydlisko" moze rucne zadat napr. "Dubravka" - v tom pripade by sa mali zobrazovat obe polozky (najlepsie asi pod sebou).
Zobraziť komentár 27.04.2011 - 12:42:33
00
Suhlas, ale aj ak bude tento udaj povinny, tak si tam niekto aby utajil krajinu vyskytu napise trebarz " Vysna Uganda " cele sa to minie ucinku. Jedine, ze by si user musel vybrat z rozbalovacieho menu, ale ani to nebude zarukou, ze si vyberie tu svoju lokalitu :(
Zobraziť komentár 27.04.2011 - 20:56:05
00
mačka idu po tebe :D
Zobraziť komentár 27.04.2011 - 23:12:27
00
Suhlas, ale aj ak bude tento udaj povinny, tak si tam niekto aby utajil krajinu vyskytu napise trebarz " Vysna Uganda " cele sa to minie ucinku. Jedine, ze by si user musel vybrat z rozbalovacieho menu, ale ani to nebude zarukou, ze si vyberie tu svoju lokalitu :(

To jo, kto nechce zverejnit realnu lokalitu, toho nedonutis. Ale ja som to myslel skor tak, ze plno ludi ma cast "Okres / krajina" vyplnenu, ale cast "Bydlisko" uz rucne nevypisuju a prave cast "Okres / krajina" sa nezobrazuje pod nickom. Cize vychadzam z toho, ze skor nevedia, ze sa to nezobrazuje a nie ze za ziadnu cenu nechcu zverejnit mesto/obec.
Zobraziť komentár 28.04.2011 - 14:07:20
00

:ninja:
Zobraziť komentár 28.04.2011 - 17:11:22
00
A tvrdo :rofl: :D
Zobraziť komentár 28.04.2011 - 21:01:51
00
Za mňa by sa mali dať vkladať do profilu komentáre o používateľovi. Napr. ochota že ti prišiel s niečím pomôcť, keď ste sa stretli na výjazde ako sa s ním pokecalo, ako sa správa pri predaji cez inzerát, či bolo odoslanie rýchle a všetko v poriadku, atď
Zobraziť komentár 01.05.2011 - 13:34:22
00
to by vyzeralo :-D
Zobraziť komentár 01.05.2011 - 14:06:30
00
To skor iba v bazare zalozit blacklist a whitelist kde by udia pisali ako sa s kym predavalo... Do profilu je to hlupost.

dodo
Zobraziť komentár 01.05.2011 - 14:42:44
00
lenže oj*bávač si na "nový" tovar založí kludne nový nick.. moc tým nevyriešiš, jedine ak má viac vecí naraz tak po prvej zlej už ďalšie nepredá (pod tým nickom)..
Zobraziť komentár 01.05.2011 - 14:49:35
00
Lenze niektori su taky sprosty ze predavaju aj pod rovnakym nickom ako maju napr. na azete :) Popripade predavaju na inych forach kde su uz v blackliste... :)

A kedze nie kazdy je svina tak zase vo whiteliste moze byt vela ludi ktori predavaju a su seriozny takze ked budes kupovat mozes tam nazriet a vies si rychlo urobit obraz o predavajucom.

dodo
Zobraziť komentár 01.05.2011 - 15:08:49
00
"white" je fájn, "black" už horšie dosiahnutelný..
Zobraziť komentár 01.05.2011 - 15:11:32
00
IP adresu nezmeníš... V profile by mala byť tvoja IP adresa a white a black liste zoznam IP adries. IP adresu nie je problém zistiť keďže to ide aj na webe zadarmo čo mám v podpise...
Zobraziť komentár 01.05.2011 - 16:48:59
00
zmeniť si ip vie dnes aj malé dieťa..
Zobraziť komentár 01.05.2011 - 16:55:56
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up