Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Je nejaká šanca, že boli zmazanemé aj legitímne súkromné správy? Prišiel mi notifikačný email, ale správu od daného užívateľa nemám. Taktiež nepredpokladám žeby to bol spam.

Alebo sa časom objaví správne v inboxe?
Zobraziť komentár 21.05.2020 - 14:57:20
00
Boli zmazane len spamove spravy. Sanca ze sa zmazali aj legitimne je minimalna - uzivatel by musel trafit presne ten predmet spravy ako mali tie spam spravy v rovnakom casovom okne. Spravy sa ale daju zmazat odosielatelom, ak ich prijemca este neprecital.
Zobraziť komentár 21.05.2020 - 15:09:00
00
ok, to som nevedel mozno teda zmazal sam, diky
Zobraziť komentár 21.05.2020 - 15:13:12
00
preco mi zmizlo nastavenie sledovania tem notifikaciami? nic som v nastaveniach notifikacii nemenil.
naopak, vcera mi zrazu prisiel mail, ze v teme Aku hudbu pocuvaju bikeri pribudol novy prispevok, pricom upozornenia cez email som mal vypnute.
Zobraziť komentár 21.05.2020 - 16:07:01
00
Doobeda mi prisla regulerna sprava, ale neviem sa k nej dostat (stale svieti jedna neprecitana).
Zobraziť komentár 22.05.2020 - 13:41:05
00
clxno1 - pozriem to presne a dam Ti vediet
Zobraziť komentár 22.05.2020 - 18:00:19
00
clxno1 - ta sprava by uz mala byt zobrazena
astro - pozriem sa na to co sa tam stalo

Ono, dostat v PM v tomto systeme fora bola zaujimava uloha. Nejak sa to davnejsie podarilo. Potrebovali sme vsak optimalizovat, dostat sa k rychlejsiemu nacitavaniu sprav a hlavne zatazenost servera v poslednom obdobi je velka a urcite percento na tom mal aj povodny system PM sprav. Nie vsetko sa podari na prvu supu, preto doladujeme, riesime bugy. Cenime si tuto spatnu vazbu a sorry za vzniknute neprijemnosti.
Zobraziť komentár 22.05.2020 - 22:41:35
00
mondzo vďaka, videl som, že si to už fixol tak som príspevok odstránil :handshake:
Zobraziť komentár 22.05.2020 - 22:48:33
00
dost smutne citanie toto tu... https://www.mtbiker.sk/forum/elektro-bicykle-f33/e-bike-motor-1500w-porada-t43883-15.html
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 09:15:06
04
Ako vedome porusovanie legislativy,
by ste taketo temy mohli aj bloknut.
Stale tu maju motoride.sk
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 09:26:28
06
Ocividne si niekto potrebuje dvihat sebavedomie, ale ked im nieco napises uz sa do teba pustia, ze aj oni su bajkeri, zdravie nedovoli, oni su ohladuplni, ...
Raz to ma motor tak to je motorka a taketo verejne navadzanie na porusovanie legislativy uz asi netreba komentovat, rovno mazat.
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 09:55:07
03
Podla mna toto nijak nesuvisi s nefunkcnostou / zlepsenim fora. A na dochadzanie do prace je to dobre bezemisne riesenie. Nie je vas problem ci si to majitel zlegalizuje na cestnu premavku alebo nie, to je jeho problem. Rovnako ako kazdy jeden odblokovany e-bike, nie je v tom ziadny rozdiel. Lepsie ako smradiaci skuter.
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 10:17:47
02
Jezus, ked pre takych jedincov zakazu vstup bikom do lesa (hrozi v Alpach) - rychlo zmenis nazor
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 11:03:38
05
Ano, kvoli cloveku co chce na elektroskutri jazdit na SK do prace urcite zakazu vjazd na bajku do lesa v Alpach. :) Ale OK, pokojne ho hejtujte aj dalej, ved zjavne je podla vas zle, ze chce nechat auto doma a presadnut na e-skuter.
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 11:08:02
02
Tak ano, určite by to zostalo len pri dochádzaní do práce. Ja by som tieto ghetto riešenia v záujme bezpečnosti mazal. Raz je to mimo zákonných noriem a hotovo. Je to proste ako keby som si pýtal recept na napalm lebo napíšem, že ním chcem len vykurovať rajčiakom v sklenníku. Ľudia to už začínajú hrotiť... Najskor e-bike, po chvíli, ej ale mohlo by to mať výkonnejší motor, a prečo nie rovno spaľovací motor a kruh sa uzatvára. Určite sú aj príslušné fóra o e-skútroch a motorkách. Keby si chcem kúpiť jachtu alebo lietadlo tiež sa neregnem na bikera. Aj tu po lese už začali lietať tie kvázi downhillove bajky so všelijakými kitmi z Aliexpressu a orgánom je šumák vysvetľovať že to nie je bicykel ale nejaký e-bazmeg polepeny na kolene, proste to vyzerá ako bicykel tak zakážu jazdu na bicykli všeobecne v lese. Chvíľu kľud čo sa človek zbavil motokrosarov a stvorkolkarov zas su tu e-teroristi (teraz nemyslím slušných e-bikerov, čo majú bajky podľa normy). Ako sorry za off topic, ale pozor aby sa z e-fóra pomaly nestala nelegálna žumpa plná návodov ako s čím vy*****. Mohlo by to potom uškodiť všeobecne.
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 11:36:45
020

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up