Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no vidim ze trafena hus zagagala ... vidis dochtore, ja sa tvojich sraciek zastávam lebo "sloboda prejavu", a ty chces banovat jak bolševik
Zobraziť komentár 29.10.2022 - 19:51:22
02
arrow_leftMarli napísal:
Pomer (vzorec) na skrytie prispevku myslimze nebol zverejneny a celkom chapem, preco (nie).

Komu by to prospelo? ;)

A teda za mna,flegko, nemas v pravdu v tom, ze ked niekto napise X(4)-krat nejaku chobotinu, ze na dalsi prispevok by som automaticky dal 'nepaci sa, nekvalitny'. Hodnotim podla obsahu (a formy, ok), jednotlivo.

A ked s časťou súhlasím (neg/poz, webshopy) a s castou nie (tvoje pozorovanie, vid vyssie),tiez som nedal palec dole.

Cize nezovseobecnovat... (ani tu 'urcitu skupinu ludi', kym nemas tvrde data/podklady - a tie nemozes mat, lebo minuskovacov nevidis/nevidime)

Nezovseobecnujem, konkretizujem....toto som si vsimol uz mnohokrat, pretoze som clovek zvedavy a tak som rozklikaval pravidelne zminuskovane/skryte prispevky a veruze moj hruby odhad je, ze 40% si to teda absolutne nezasluzilo.
Stacilo, ze ich pisal oblubeny jedinec miestnej uderky a uz sa v tom viezol bez ohladu na kvalitu jeho prispevku. Pripadne napisal nieco co nebolo v sulade s "mainstreamom".
Je to prirodzene, pretoze kazde vlakno ma skupinu 10-20 hardcore prispievacov, kde sa nicky tocia dokolecka a staci, ze sa znepacis istej skupine jedincov a mas zminuskovane skoro vsetko.
To nie je nic vseobecne a som presvedceny, ze keby admin/mod na pive ukaze nicky, ktore minuskuju v tom ktorom vlakne tak sa tam budu tocit v drvivej vacsine ti isti ludia.

Btw ja osobne nie som za ziadne schovavanie sa, takisto ako v parlamente, tak aj tu som za verejne hlasovanie bez ohladu na to, co moj nazor/hlas sposobi alebo ako posobi.
Vacsinou sa tajneho hlasovania v politike dozaduju ti, co chcu nieco skryvat a ja nevidim dovod skryvat na verejnom fore svoj nazor na nieco/niekoho.
Ale chapem umysel spravcu fora nevytvarat osobne animozity, ktore sa tu tak ci tak vytvaraju, takze imho zbytocny pokus z jeho strany.
Zobraziť komentár 30.10.2022 - 21:35:03
03
Toto je skor otazka na admina/support (alebo bugreport? Neviem) ako navrh na zlepsenie.

V notifikaciach mam info o tom, ze moj prispevok sa pacil 2 konkretnym ludom.
Po klikniti na túto notif sa zobrazi, ze Požadovaná TÉMA neexistuje (nie ze príspevok neexistuje).

Netusil som, ktory prispevok to mohol byt, ale o cca pol dňa mam notifku, ze moj prispevok z temy Politika bol vymazany, lebo stratil kontext vymazanim ineho prispevku.

Tak som porozmyslal,zalovil v pamati a myslim, ze viem, o ktory islo (nemam ho v historii príspevkov). Prežijem aj bez neho:) akurat ze ten, na ktory sa (len nepriamo) odvolaval (od doubla) tam este je...
Cize asi v cisteni 'okolia' sa tento moj zviezol, no nic. (Viem ho zopakovať, keby mi islo oň)

Suhrnne len 2 otazky:
1. Je info 'Pozadovana tema neexistuje' spravne,v pripade vymazaneho prispevku
2. Zobrazi sa notifikacia o vymazani prispevku az X hodin neskor?

(obe otazky su len s predpokladom,ze
som spravne identifikoval ten vymazany)
Zobraziť komentár 30.11.2022 - 23:18:18
00
co su tie tajomne cisla v liste hore nad kosikom?
Príloha:
Screenshot 2022-12-05 at 13.24.44.png
Screenshot 2022-12-05 at 13.24.44.png 17.9 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 05.12.2022 - 13:25:33
00
Orientacne hmotnosti produktov v kategorii, z ktorych mas produkty v kosiku. Samozrejme to tam nemalo svietit, diky za nahlasenie :)

Marli - nie je to idealne, ale je to dane sposobom ako forum (phpBB) pracuje. Linky nejdu na konkretne prispevky, ale na temy. Ak sa prispevok zmaze, link uz nefunguje a zobrazi tu hlasku co si videl (aj ked by realne malo zobrazit hlasku o neexistujucom prispevku). Tie notifikacie ak prisli neskor, to neviem, mozno ich islo velke mnozstvo a fronta to nestihala.
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 13:39:35
00
chcem sa spytat, ci uz ani do vtipov nemame radsej davat obrazky, ale iba odkazy?
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 14:42:37
00
Ak si ten obrazok nenakreslil, alebo nemas na neho licenciu (resp. nie je volne siritelny), tak by to mal byt ako odkaz. Aj vo vtipkarovi riesime copyright claimy.
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 15:18:06
00
alebo takto nejako :P

@@@@@@&##(((////(((##%%%%%&&&@@@@@@&%&%%####((/((##%&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@&%#((//////(##%%%%%&&&&&&%%%(##/(///(///((#(####%&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@&%#((//////((##%%%%%%&&&#%(/#(********/(//*///(((#%&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@&%#(((//////((##%%&&&%%%%//&&%#(/***//*/,*/,(*///(((#%&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@&%#(((/////(((##%%&&((//*/#%%##(#/*/,,,.,****(*(((((#%#%&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@&&%##((((((###%%%(%%#(#%&%#%#(#*(*/*****,,,*//*#*((((%#%#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@&&%%%%%%%%%&%%&#(/%%#%%##(&%/,***,***,,*/**///(#(*((%#%%%&@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@&@@&#((##%&(//****/*/*/*,,,,,,*///**/(/(#(((#%%(%&@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@%//(#%%&/*,***,,,,*,*//(#((/%/////////(#((#%(#%@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@&(*/(##&/**//*..,****/*/////%%(//////////#((###(&@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@%#*,*#&/********/***////(((((#////////(///((##(&@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&%#**/###(/****(#/(****/#%##(///(//*/*////(#%/((&@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&%###%&#%%&/***(#/*#&&//((##(**#(///*/////(%%#(##%@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&***/(#//////******/*****//((#/(##((/*////(/(##(((##@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@#&(///##%/****,,************/((#//(%##///***///(#%(/(((&&@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@&&#(//(&&(****,,,,****,,,,**//((/*(/(/#/(/**//**(((((((%%@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@%%%//**(&//*///***,*******/((*(/(#&&%&&/#///(///*/(##%%&@&@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@%###///((/(((////%/***///**(/(#(//*/%/(#((/(////(((##@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@%#&&%##%#%((///***,,,*///(((#(((#(##(/#(#//%#///(((#(@&@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&@&&#&&%##%(/**,,,,,**//*/***/(##&(%##(#(/#%##(///(##%@@@&@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&%#%&&&#/************/**//(##&#&(((/###%#(%##(&#/#%%@&
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#@#&#&&%%&&&@%((////****///(#***///((#((%%%%#(#%(%#&#&
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&@@%%&%&%&&&&%((//////**/////((**/#**/*((#%##(,*##(%%%
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@%///##@@%%%###%#(///((///*//////(#%&//(((((/#(#///(//(%&
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@/******/&&((########////(/*//////////((%%&/(#(%##(//*/(((((%
@@@@@@@@@@@@@@@@@@********(&@(#((((((#////((/////********///(%&#&%%%%#(((#((#/(&
@@@@@@@@@@@@@@@@@/*******%&&*/(#(///**#(((//***,***///*******(%#%&&@@@&(/((%##//
@@@@@@@@@@@@@@@@(//*****%&&*/(/////****//*,**,,,,,,.......%#*.......(&&#((###(#@
@@@@@@@@@@@@@@@@(/////*%&&////**********#*,,,,,,,,,,,,,,,%%,.........,*&#%%%%#%@
@@@@@@@@@@@@@@@@(/////%&&////**,*,,,,,,,*,,............##,............,,/%&###%#
@@@@@@@@@@@@@@@@/////%&%/*****,,,,,,,,,,..............%%*,,,.........,,,*/%##((#
@@@@@@@@@@@@@@@&////%##***,,,,,,,,,,,,..............%%#(,*,,,,......,,**/(&%##(#
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 15:22:18
01
arrow_leftcervo napísal:
Ak si ten obrazok nenakreslil, alebo nemas na neho licenciu (resp. nie je volne siritelny), tak by to mal byt ako odkaz. Aj vo vtipkarovi riesime copyright claimy.

a ako to funguje na bike-fore? Tam sa nedaju linkovat obrazky takym sposobom, ze sa zaroven aj zobrazia, tak ako to je tu na mtbikeri. Na to aby sa zobrazili, ich tam treba priamo pridat. A pritom kazdy den tam pribudne XY vtipov a v prislusnych temach napriklad prave aj fotky zien ("Divky a kola")
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 17:23:36
00
Funguje to zle a bude sa to musiet zmenit. Ideme podla priorit.
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 17:44:33
00
iron.hide Napisal odkaz, nie embedded.
Otazne je ako to myslel, ale aj tak nerozumiem na zaklade coho sa dospelo k tomu, ze embedded problem s pravami riesi.
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 17:46:02
00
Palo - ale vsak snad je to jasne - tu funguju embedded, takze tu je to OK, avsak na bikefore embedded nefunguju, tam ak chces nieco ukazat, tak to musis priamo pridat na server BF a dana fotka ma potom aj cestu vo forme "bike-forum.cz/static/images/gallery/...."

ad "...embedded problem s pravami " - to si myslim je tiez jasne - je to stale len odkaz, akurat sa dana fotka zobrazi, nepridava sa priamo na server mtbikera.
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 18:03:26
00
Embedded s uvedenim zdroja (co sa tu generuje automaticky aspon na urovni servera, kde je subor ulozeny) by _malo_ byt OK v ramci diskusneho fora. Samozrejme nevylucujem, ze aj do toho mozu vrtat, ale uz to nie je take cierno-biele ako ked to niekto zoberie z cudzej stranky, stiahne si to k sebe a uploadne to sem s tym, ze ma prava na dany obrazok.
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 18:16:51
01
možno hlúpa otázka, ale ako sa dá zmazať fotka? mám v galérie minimálne 2 čo by si to zaslúžili
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 18:29:13
00
arrow_leftiron.hide napísal:
ad "...embedded problem s pravami " - to si myslim je tiez jasne - je to stale len odkaz, akurat sa dana fotka zobrazi, nepridava sa priamo na server mtbikera.

Ty zijes v nejakom jednoduchom svete :) Z pohladu sedlackej logiky je jednoduchy URL link , ako zakladny stavebny prvok WWW nieco uplne ine ako embedded obrazok = zobrazenie (sirenie) obrazku na stranke nezavisle od povodnej stranky, kde bol publikovany. Kde sa obrazok realne fyzicky nachadza, je z tohto pohladu len technicky nepodstatny detail.
Nehovoriac o tom, ze sa tym obchadzaju napr. reklamy resp. javascripty, ktore na tej source stranke mozu byt.

Prave preto ma zaujma (z osobnej zvedavosti), ako je to z pohladu zakonov a na zaklade coho cervo/mtbiker prisiel k tomu, ze embedded je OK.
Narychlo som teraz vygooglil napr. toto: https://www.mojandroid.sk/fotografie-internet-autorske-prava-eu/
Zobraziť komentár 05.12.2022 - 23:14:57
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up