Lokalizácia
Formulár sa odosiela
zmena 20xy a 20xx je zlepšenie? o je čistá nuda, resp. lebo "mne" sa to tak páči viac.. 80% tém by sa dalo premenovať na niečo výstižnejšie tak smelo dotoho..

ale mám pocit že hellboy neni ten komu treba vysvetlovať v tomto prípade :hai:
Zobraziť komentár 29.04.2012 - 10:37:36
00
CraObs neboj, ja tie temy postupne aj premenovavam. To ale Ty nevidis. A samozrejme, ze to upravujem z nudy resp. preto, ze mam na to cas a sa mi ten upraveny nazov pozdava viac. Pri par starsich temach je to kozmeticke premenovanie len tak, pri x nasobne viac dalsich temach je to podstatna zmena nazvu. Takze nova doba - stazujme sa, ze sa upravuju nazvy tem do vystiznej podoby a popri tom sa "zvezie" aj par kozmetickych uprav. Svetovy problem c. 1, ze sa napr. v nazve temy zmenilo zaciatocne pismeno na velke, alebo sa doplnila diakritika, alebo otaznik na koniec...

Ked tadeas zmenil nazov temy MALE KARPATY na MALE KARPATY od A po Z, tak ste sa z toho niektori takmer pokakali. Co k tomu dodat...
Zobraziť komentár 29.04.2012 - 10:51:30
00
To poradie pri starych fotkach som zmenil 'manualne'. Pri novych uz to poradie bude podla poradia pri pridani.

Takisto http://foto.mtbiker.sk sa bude nacitavat rychlejsie, bol tam jeden neefektivny loop.

A k tym nazvom tem: som si isty, ze sa zhodneme, ze strucne, jasne, vystizne a dobre formulovane nazvy tem su dolezite. Hlavne ked nieco hladate, alebo prehliadate zoznam tem a rozhodujete sa, ci si ju precitate. Cize v tomto plne podporujem Jezusa. Na druhej strane, veci ako su nazvy tem treba dat naporiadok raz a potom pokial mozno nemenit - a urcite nie menit len preto, ze sa daju menit (nehovorim ze to Jezus robi). Dalsia dolezita vec je nemenit URL temy (ak to nie je nevyhnutne), lebo je na neho nalinkovane mnozstvo odkazov a ked sa zmeni, tak moze prestat fungovat.
Zobraziť komentár 29.04.2012 - 14:45:55
00
faktom je že meniť názvy vlastných tém je trošku íné .. a meniť témy na diakritiku napr mení možnosti ich vyhladávania .. keď už sme pri tom
Zobraziť komentár 30.04.2012 - 09:37:38
00
Diakritiku som doplnil do par casto pouzivanych tem, ktore su stale na ociach. Nie do jednorazoviek.
Zobraziť komentár 30.04.2012 - 10:24:55
00
lapaloma: dobry point. Ale to by sa malo dat napravit (aby to vyhladavalo aj s diakritikou) - pozriem sa na to.
Zobraziť komentár 30.04.2012 - 10:44:30
00
Vpravo dole na hlavnej stránke jak sú najnovšie inzeráty tak nad nimi je nápis bazár. Po kliknutí na neho hodí chybu.
Zobraziť komentár 30.04.2012 - 20:08:34
00
Potvrdzujem, napise, ze podstranka neexistuje a urcite si vyberiem inu :)
Zobraziť komentár 30.04.2012 - 21:40:34
00
PetoNZ, root: diky, opravene.

To vyhladavanie funguje aj s diakritkou aj bez, takisto velkost pismen nezalezi. Sa mi zdalo, ze to tak, neslo, ale vobec som nezmenil to, co som myslel ze musim zmenit a zrazu to ide. No, hadam.
Zobraziť komentár 01.05.2012 - 01:36:04
00
Mozno iba ja som taky captavy, ale stalo sa mi, ze som poslal to iste dvakrat. Stroj sa na chvilu zasekol a ja som to zle vyhodnotil. :-( Marne som patral po moznosti vymazat vlastny prispevok. Takze jedo som opravil na ospravedlnenie, ale asi to nie je ono.
Zobraziť komentár 01.05.2012 - 16:25:27
00
To je pomsta? Na tomto prispevku sa mi objavil krizik na vymazanie.

Tak som objavil, ze krizik sa vynori len u posledneho prispevku. Aj tak je to dobre.

Posledny v teme. (Uz som to sem pridal - mozno sa dakomu hodi.)
Zobraziť komentár 01.05.2012 - 16:26:26
00
:D :D :D
Zobraziť komentár 01.05.2012 - 16:44:24
00
Co tolko rehlis? Nevies inak radovat?
Zobraziť komentár 01.05.2012 - 16:49:16
00
Ja by som pritvrdil a použil by som historickú vetu, ktorú na základnej vojenskej službe vyriekol polročný vojak Bozogány jednému nastúpivšiemu zobákovi, keď ho ten zjavne nebral vážne: "Ty hyba robíš, ty ešte *****!"
Zobraziť komentár 01.05.2012 - 18:13:18
00
Prave somm nahodil celkom zaujimavu (dufam) novinku: mozete tagovat ludi v prispevkoch (a komentaroch). Takisto mozete jednoduchsie hladat ludi v sekcii bikeri a pri pisani sukromnych sprav - mal by fungovat autocomplete.

Tagovat uzivatela mozete napisanim zavinaca @, napr. Jezus. Vtedy vam vybehne zoznam uzivatelov a ked pisete, zoznam sa bude filtrovat na uzivatelov, ktory obsahuju pismena, ktore ste napisali po zavinaci. Tagnuty uzivatel dostane sukromnu spravu, ze bol tagnuty (toto sa da vypnut v nastaveniach). Poprosim otestovat :)
Zobraziť komentár 05.05.2012 - 19:47:06
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up