Zdravim, mam mensi problem s importovanim vyjazdov zo stravy. Ked importujem manualne GPS subor, vo vyjazde mi ukazuje aj vyskovy profil jazdy. Ked sa mi importuje automaticky, tak ten vyskovy profil nie je vidno. Navyse sa ten automaticky import neda vypnut. V nastaveniach vyjazdov mam povolenu synchronizaciu, ale nejde to vypnut, ani ked na to kliknem. Nejaka rada? Dakujem
Ahoj PINY Ak má výjazd viac ako 10Mb tak je potrebné urobiť z neho .zip súbor a importnúť ho do systému na podstránke https://www.mtbiker.sk/vyjazdy kde napravo máš tlačidilo Import aktivít (GPX/Strava)
niekedy aj na tretí, dávnejšie sa mi nechcelo čakať tak som importoval skoro každý manuálne a mal som to okamžite, posledné dva roky na to kašlem, kedy nahrá vtedy nahrá
Prosim ta, da sa nejak v importovanych vyjazdoch upravit typ pouziteho bicykla? Nejak taku moznost nevidim, mozno zle hladam. Vidim, ze ty mas bicyklov dost, tak ci si niekedy riesil taketo nastavenie vo vyjazdoch tu. V strave je to jasne. Dik
Ja mam dlhodobo problem so synchronizaciu vyjazdov rovnako ako uvadza par ludi v predoslych prispevkoch (asi aj v podobnom case/rok 2023 som nastavoval synchro) . Som rad, ze som nasiel toto vlakno vo fore. Skusil som najprv vypnut/zapnut synchronizaciu tak som zvedavy ci to pojde…ak nie, urcite sa ohlasim 😀
Posledné 2 dni som si synchronizoval výjazdy zo stravy na MTBiker, ale stala sa mi taká čudná vec... nevidel som ich u seba vo výjazdoch, ale v štatistikách mi kilometre pripočítalo. Tak som pátral pomocou filtra a zistil som, že mi systém nastavil namiesto júna január (teda že aktivita nebola vykonaná 8.6. ale 8.1.). Po manuálnom zadaní dátumu všetko v poriadku.
Stalo sa to tiež niekomu?
ked chcem do svojich vyjazdov dostat vyjazd zo stravy skor ako vam prebehne aut. synchronizacia musim ist do komunita/vyjazdy a dat "synchronizovat aktivity" . bol by problem to "okno" pridat do moj profil/vyjazdy? tam by mi popravde vyhovovalo viacej. aj som ho tam povodne hladal. v komunite medzi vsetkymi vyjazdami vsetkych uzivatelov mi prislo trosku nelogicke.
pri synchronizacii so stravou mi sem nahra fotky v nespravnom poradi - to netusim ci stym viete nieco spravit. ak by sa dalo aspon dodatocne upravit ich poradie.
a kedze som tak trosku lama - viem vo svojom vyjazde otvorit obrazok, zvacsit ho a skopirovat nan odkaz cez klavesove skratky?
Ahoj, Gusto0, synchronizaciu Stravy priamo do vyjazdov v profile doplnime. Poradie fotiek pri tychto vyjazdoch je komplikovanejsi problem, ten si poznacime do backlogu. No a ako ulozit fotku vo vyjazdoch len klavesovymi skratkami, to neviem. Aktualne som na najrychlejsom sposobe: pravym kliknut na thumbnail, dat odkaz otvorit v novom okne a nasledne v Chrome Cmd+L, Cmd+C a Cmd+W, ale ten prvy klik ma trochu hneva, my zjavne blokujeme nativne Cmd+klik na otvorenie v novom okne:/
k poradiu doplnim: v profil/fotografie su fotky zoradene spravne. ale vo vyjazde nie.
a preco som toto zacal riesit? lebo som si vsimol, ze importovane fotky zo stravy su ukladane sem na server. fotky na stravu sa mi pohodlnejsie nahravaju - nemusim ich zmensovat koli obmedzenej velkosti, ich poradie si viem jednoducho zmenit "pretiahnutim" fotky na spravne miesto.
do fora do prispevku nasledne len linkujem fotky z vyjazdu. zatial takto dvojmo - som zvedavy na zmeny ktore vraj chystate.
Cafte, mam problem s importom vyjazdov. Som novy na mtbikery, a po importe mi importovalo len 50km. Mam najazdenych 6000km tento rok . ako viem importovat kompletny rok? Vdaka
Valeriantd automaticky sa stahuju vyjazdy iba od dna synchronizacie zo Stravou, ked chces starsie -> https://www.mtbiker.sk/vyjazdy dat import aktivit (gpx / strava) a tam na zalozke strava zadaj datum kedy bol vyjazd a daj importovat. Ked tak napis mi spravu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno
niekedy až na druhý deň
Ahoj, bohuzial ani mne ten tvoj spominany postup nefunguje. Skusal som to viackrat.
Prosim ta, da sa nejak v importovanych vyjazdoch upravit typ pouziteho bicykla? Nejak taku moznost nevidim, mozno zle hladam. Vidim, ze ty mas bicyklov dost, tak ci si niekedy riesil taketo nastavenie vo vyjazdoch tu. V strave je to jasne.
Stalo sa to tiež niekomu?
pri synchronizacii so stravou mi sem nahra fotky v nespravnom poradi - to netusim ci stym viete nieco spravit. ak by sa dalo aspon dodatocne upravit ich poradie.
a kedze som tak trosku lama - viem vo svojom vyjazde otvorit obrazok, zvacsit ho a skopirovat nan odkaz cez klavesove skratky?
a preco som toto zacal riesit? lebo som si vsimol, ze importovane fotky zo stravy su ukladane sem na server. fotky na stravu sa mi pohodlnejsie nahravaju - nemusim ich zmensovat koli obmedzenej velkosti, ich poradie si viem jednoducho zmenit "pretiahnutim" fotky na spravne miesto.
do fora do prispevku nasledne len linkujem fotky z vyjazdu. zatial takto dvojmo - som zvedavy na zmeny ktore vraj chystate.
neviem ako dlho to tam je