Ja si importujem výjazdy zo Stravy ručne, nemám ich veľa a mám aspoň prehlad či sa mi to tam pridalo.
Včera som ale narazil na problém, výjazd sa mi v pohode naimportoval, normálne sa mi zobrazuje medzi aktivitami, ale nazarátalo mi ho do celkového sumáru výjazdov.
V bočnej lište na záložke aktivity mám celkový počet dobrý, ale v mojom profile v tom okienku, alebo v banneri či čo to je, ten výjazd zarátaný nemám, ani počet aktivít ani kilometre, nič tam nepribudlo.
Nestretli ste sa niekto z niečim takým?
Ďakujem
Tak už je to v poriadku, výjazd sa zarátal, teraz na druhý deň, ak ste to opravili tak ďakujem.
Ja si importujem výjazdy zo Stravy ručne, nemám ich veľa a mám aspoň prehlad či sa mi to tam pridalo.
Včera som ale narazil na problém, výjazd sa mi v pohode naimportoval, normálne sa mi zobrazuje medzi aktivitami, ale nazarátalo mi ho do celkového sumáru výjazdov.
V bočnej lište na záložke aktivity mám celkový počet dobrý, ale v mojom profile v tom okienku, alebo v banneri či čo to je, ten výjazd zarátaný nemám, ani počet aktivít ani kilometre, nič tam nepribudlo.
Nestretli ste sa niekto z niečim takým?
Ďakujem
neviem co to sposobuje, ci mnozstvo fotiek, alebo ich rozmery (mam tam dve panoramy). konkretne tuto https://www.strava.com/activities/15402288634
tak som sem nahral vyjazd cez import gpx. ale stym pridavanim fotiek fakt nieco spravte. snad nikde stym nieje taky problem ako tu. chcel som nahrat fotky ku aktivite ako vsade inde. no tu sa len roztocilo "koliesko" bez akehokolvek upozornenia (ze prekracujem daky limit) a nic, tocilo sa donekonecna. neviem ani ci nieco robi alebo sa na niecom zaseklo. az ked som fotky manualne zmensil, tak sa ku aktivite nahrali ale nie vsetky - asi limit? musel som ich pridat na viac krat.
pozrieme sa na to komplexnejsie v najblizsich dnoch. Vdaka za nahlasenie problemov
Ked dam v profile Synchronizovat aktivity tak mi stiahne 0 vyjazdov.
Je problem na strane stravy?
vies mi ked tak poslat do sukromnej spravy link na ten vyjazd ktory nestiahlo ? nemas ho ako sukromny ?
Ked dam v profile Synchronizovat aktivity tak mi stiahne 0 vyjazdov.
Je problem na strane stravy?