Zdravim, mam mensi problem s importovanim vyjazdov zo stravy. Ked importujem manualne GPS subor, vo vyjazde mi ukazuje aj vyskovy profil jazdy. Ked sa mi importuje automaticky, tak ten vyskovy profil nie je vidno. Navyse sa ten automaticky import neda vypnut. V nastaveniach vyjazdov mam povolenu synchronizaciu, ale nejde to vypnut, ani ked na to kliknem. Nejaka rada? Dakujem
Posledny vyjazd co sa mi importol bol z 25.9., chyba mi jeden z 28.9.
Ked dam v profile Synchronizovat aktivity tak mi stiahne 0 vyjazdov.
Je problem na strane stravy?
Posledny vyjazd co sa mi importol bol z 25.9., chyba mi jeden z 28.9.
vies mi ked tak poslat do sukromnej spravy link na ten vyjazd ktory nestiahlo ? nemas ho ako sukromny ?
Ja mám rovnaký problém. Posledný import mám z 20.9. a od vtedy som mal ďalšie 3-4 výjazdy. Manuálne to nefunguje a skúšal som aj zrušiť synchronizáciu so Stravou a znova nalinkovať a ani to nepomohlo.
Nejde to ani mne. Robil som hromadný import výjazdov za september od 10.09., a ani jeden. Potom jeden výjazd z 1. októbra sa mi na druhý deň neimportoval automaticky, a keď to dám synchronizovať tlačidlom, takmer hneď vyskočí 0 importovaných aktivít. Predtým sa to aspoň chvíľu načítavalo, aj keď neboli žiadne výjazdy. Tiež som odpároval a znovu spároval prepojenie so Stravou, no nepomohlo to.
Import je podmieneny tym, ze otvorim danu jazdu na strave? Velmi na nu nechodim, len mi tam automaticky idu jazdy z Garmina. Dnes som si otvoril jednu spred 2 tyzdnov na Strava webe a teraz ju sem uploadlo 😄
tak opat mi nenaimportovalo vyjazdy zo stravy - ked som dal manualne, opat mi importovalo len jeden.
neviem co to sposobuje, ci mnozstvo fotiek, alebo ich rozmery (mam tam dve panoramy). konkretne tuto https://www.strava.com/activities/15402288634
tak som sem nahral vyjazd cez import gpx. ale stym pridavanim fotiek fakt nieco spravte. snad nikde stym nieje taky problem ako tu. chcel som nahrat fotky ku aktivite ako vsade inde. no tu sa len roztocilo "koliesko" bez akehokolvek upozornenia (ze prekracujem daky limit) a nic, tocilo sa donekonecna. neviem ani ci nieco robi alebo sa na niecom zaseklo. az ked som fotky manualne zmensil, tak sa ku aktivite nahrali ale nie vsetky - asi limit? musel som ich pridat na viac krat.
Ahojte,
Ja si importujem výjazdy zo Stravy ručne, nemám ich veľa a mám aspoň prehlad či sa mi to tam pridalo.
Včera som ale narazil na problém, výjazd sa mi v pohode naimportoval, normálne sa mi zobrazuje medzi aktivitami, ale nazarátalo mi ho do celkového sumáru výjazdov.
V bočnej lište na záložke aktivity mám celkový počet dobrý, ale v mojom profile v tom okienku, alebo v banneri či čo to je, ten výjazd zarátaný nemám, ani počet aktivít ani kilometre, nič tam nepribudlo.
Nestretli ste sa niekto z niečim takým?
Ďakujem
Ahojte,
Ja si importujem výjazdy zo Stravy ručne, nemám ich veľa a mám aspoň prehlad či sa mi to tam pridalo.
Včera som ale narazil na problém, výjazd sa mi v pohode naimportoval, normálne sa mi zobrazuje medzi aktivitami, ale nazarátalo mi ho do celkového sumáru výjazdov.
V bočnej lište na záložke aktivity mám celkový počet dobrý, ale v mojom profile v tom okienku, alebo v banneri či čo to je, ten výjazd zarátaný nemám, ani počet aktivít ani kilometre, nič tam nepribudlo.
Ďakujem
Tak už je to v poriadku, výjazd sa zarátal, teraz na druhý deň, ak ste to opravili tak ďakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vies mi ked tak poslat do sukromnej spravy link na ten vyjazd ktory nestiahlo ? nemas ho ako sukromny ?
pozrieme sa na to komplexnejsie v najblizsich dnoch. Vdaka za nahlasenie problemov
neviem co to sposobuje, ci mnozstvo fotiek, alebo ich rozmery (mam tam dve panoramy). konkretne tuto https://www.strava.com/activities/15402288634
tak som sem nahral vyjazd cez import gpx. ale stym pridavanim fotiek fakt nieco spravte. snad nikde stym nieje taky problem ako tu. chcel som nahrat fotky ku aktivite ako vsade inde. no tu sa len roztocilo "koliesko" bez akehokolvek upozornenia (ze prekracujem daky limit) a nic, tocilo sa donekonecna. neviem ani ci nieco robi alebo sa na niecom zaseklo. az ked som fotky manualne zmensil, tak sa ku aktivite nahrali ale nie vsetky - asi limit? musel som ich pridat na viac krat.
Ďakujem
Ďakujem
Tak už je to v poriadku, výjazd sa zarátal, teraz na druhý deň, ak ste to opravili tak ďakujem.