Zdravim, mam mensi problem s importovanim vyjazdov zo stravy. Ked importujem manualne GPS subor, vo vyjazde mi ukazuje aj vyskovy profil jazdy. Ked sa mi importuje automaticky, tak ten vyskovy profil nie je vidno. Navyse sa ten automaticky import neda vypnut. V nastaveniach vyjazdov mam povolenu synchronizaciu, ale nejde to vypnut, ani ked na to kliknem. Nejaka rada? Dakujem
Mozno sa to tu uz riesilo, ale viem si nejak zapnut automaticky import zo stravy tak, aby mi importovalo len buduce vyjazdy?
Lebo ja tu mam vsetky vyjazdy nahadzane manualne a ked som si zapol import zo stravy, tak mi to importlo vyjazdy spatne a de facto zduplikovalo vsetky vyjazdy za tento rok.
ako si nastavim default bajk pre import vyjazdov zo stravy ?
pridal som si novy bajk do profilu ale importovane vyjazdy maju priradeny jeden zo starsich bajkov ...
ahoj, toto budeme dorabat a mame to v todo liste, aby sme parovali mtbiker bicykle so stravou, neviem Ti ale povedat termin, ale predpokladam v najblizsich tyzdnoch by to mohlo byt hotove.
ako si nastavim default bajk pre import vyjazdov zo stravy ?
pridal som si novy bajk do profilu ale importovane vyjazdy maju priradeny jeden zo starsich bajkov ...
tak ako pise mondzo KinDo zatial sa berie do vyjazdov zo Stravy ten bike ktory je najpouzivanejsi vo vyjazdoch u nas.
mozno by bolo zatial najjednoduchsie zobrat ten, ktory je v profile prvy (poradie si vieme urcit a vy ho poznate)
pre tych, co jazdia cestu + mtb (resp viac bajkov) to prinesie krok navyse - budu si musiet zmenit poradie bajkov a az potom naimportovat / nahrat / absolvovat vyjazd ...
Ahojte cca 2-3 týždne mi blbne synchronizacia zo stravi pred tým cca do 2 hodin teraz niekedy aj viac ako dva dni. Je to iba moj porípad alebo sa nieco deje. Dakujem
skusal som aj to mi trvalo teiz cca 2 dni a okrem toho je to iba na starsie vyjazdy ci? Ja mam stale pustenu synchro strava mtbiker. Napr dnes zaznam strava synchro postene a cca po dvoch dnoch to preklopy na mtbiker. Pred tým cca 1-2hodka dve.
Ano, zmenili sme interval automatickej synchronizacie, kazdy sa na rad momentalne dostane 1x za den, ale moze to byt doobeda, poobede, vecer. Zalezi, kedy si spravil vyjazd a kedy prebehla synchronizacia, podla toho to moze trvat dlhsie. Optimalizujeme to, kedze strava ma urcity denny limit pre requesty na ich server (a snazime sa momentalne zapracovat aj segmenty, parovanie bikov apod.,). Preto sme dorobili aj ten manualny import prave pre nedockavcov (bez urazky).
Aký význam majú Strava segmenty na MTBikeri, keď sú použiteľné a majú zmysel len na Strave? To znamená, keď sa na MTBiker stiahne čas segmentu bez ďalšieho porovnania, hodnotenia a pod.?
Tie segmenty nie su vo finalnom stave samozrejme. Bude sa dat zobrazit ich na mape, zobrazit ich detail a porovnat vykony medzi bikermi. Neskor ich mozno integrujeme do cyklomapy. Pustame to po malych kuskoch, aby sme zistili zaujem a spatnu vazbu. Takze kludne piste, co by ste tam privitali. Na viacerych veciach sa uz robi, ale urcite sa najde nieco uzitocne, na co sme nemysleli.
Neuvažovali ste nad možnosťou hromadných úprav výjazdov? Napr. priradených bicyklov k výjazdu? Dal som si importovať všetky výjazdy zo stravy a robiť to jednotlivo je pakáreň. Nedávno som nad tým uvažoval aj v strave, ale tiež to nepodporujú, tak som rezignoval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lebo ja tu mam vsetky vyjazdy nahadzane manualne a ked som si zapol import zo stravy, tak mi to importlo vyjazdy spatne a de facto zduplikovalo vsetky vyjazdy za tento rok.
tak ako pise mondzo
KinDo zatial sa berie do vyjazdov zo Stravy ten bike ktory je najpouzivanejsi vo vyjazdoch u nas.
pre tych, co jazdia cestu + mtb (resp viac bajkov) to prinesie krok navyse - budu si musiet zmenit poradie bajkov a az potom naimportovat / nahrat / absolvovat vyjazd ...
btw., palec hore za prepojenie bicyklov