Zdravim, mam mensi problem s importovanim vyjazdov zo stravy. Ked importujem manualne GPS subor, vo vyjazde mi ukazuje aj vyskovy profil jazdy. Ked sa mi importuje automaticky, tak ten vyskovy profil nie je vidno. Navyse sa ten automaticky import neda vypnut. V nastaveniach vyjazdov mam povolenu synchronizaciu, ale nejde to vypnut, ani ked na to kliknem. Nejaka rada? Dakujem
dnes mi natiahlo zo stravy skialp, aktivitu nepozná, len N/A
chcem to upraviť ,ale neni možnosť určiť aktivitu, ani po doplnení dat uložiť....
chýbaju tam výškové metre,
takýto import je teda uplne nanič
vidis,to mas z toho,ze sa predbiehas .. pekne pockaj,az aj v BA zacnu skialpovat /mtbiker je uz nejaky ten rok ba firma/
dnes mi natiahlo zo stravy skialp, aktivitu nepozná, len N/A
chcem to upraviť ,ale neni možnosť určiť aktivitu, ani po doplnení dat uložiť....
Ahoj potreboval by som radu. V mojom ucte na mtbiker som si zle priradil bike k importovanym vyjazdom zo stravy a neviem to zmenit. ( Zamenil som cestak za horsky ) Ma niekto skusenost s napravou? Neviem to tam uz zmenit.
Dakujem
prosím vás, aká je logika autoimportu zo stravy? väčšinou to dávam synchronizovať ručne lebo keď nie tak ani na tretí deň hádam to nemám, ale raz keď som chcel premenovať výjazd po asi 1 hodine od nahratia na stravu som zistil, že na mtbikerovi už je
Je v tom vôbec nejaká logika alebo to beží náhodne?
prosím vás, aká je logika autoimportu zo stravy? väčšinou to dávam synchronizovať ručne lebo keď nie tak ani na tretí deň hádam to nemám, ale raz keď som chcel premenovať výjazd po asi 1 hodine od nahratia na stravu som zistil, že na mtbikerovi už je
lapaloma ano raz za den by sa ti mali stiahnut vyjazdy (je mozne, ze ked vyjazd ides po tom ako si sa dostal na radu pri importe tak az na ten dalsi den) ale nemalo by sa stat, ze ti to nestiahnem vyjazd vobec , take sa ti stalo uz ?
No, neviem, lebo ked sa mi zda ze uz dlho neni tak dam sync tlacidlom vo vyjazdoch ale neviem presne povedat casove rozmedzie, uz teda vzdy pockam a odsledujem to
neimportuje mi hodnotu max kadencie, dalo by sa to opravit?
naproti tomu, udaje o vykone a kaloriach vypocitanych z brucha by som ozelel. ked uz rucne doplnam ten udaj o max kadencii, tak zaroven kalorie a watty mazem.
(samozrejme je fajn, ze watty su importovane, ale pre tych, co maju wattmeter)
Caute ked pouzivam aplikaciu strava musim mat zapnuty internet ? . Lebo tento tyzden som si dal mensie koliesko na horskom biku za Ljublanou . ( Lukovica-Trnjava- Zgornje Papreče) zapol som aplikaciu strava na telefone dal start ale nemal som zapnuty internet. Strava mi vsetko nahrala ale ked som to chcel pridat sem do vyjazdov gpx subor tak tu tato stranka vypise ze nenasli sme gps suradnice. Ked dam ten moj gpx subor zobrazit cez https://www.gpsvisualizer.com/ tak tam ho pekne zobere a ukaze na mape kadial som siel a aj suradnice tak neviem kde je problem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vidis,to mas z toho,ze sa predbiehas
zihadlo 5 pozriem na to
edit: pisal som ti spravu
@jojin tie casy na segmente vacsie ako 60 minut vyzeraju podozrivo
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/514979/gwixt-doplnkova-aktivita-trenazer-74min-31km.html
Dakujem
lapaloma ano raz za den by sa ti mali stiahnut vyjazdy (je mozne, ze ked vyjazd ides po tom ako si sa dostal na radu pri importe tak az na ten dalsi den) ale nemalo by sa stat, ze ti to nestiahnem vyjazd vobec , take sa ti stalo uz ?
naproti tomu, udaje o vykone a kaloriach vypocitanych z brucha by som ozelel. ked uz rucne doplnam ten udaj o max kadencii, tak zaroven kalorie a watty mazem.
(samozrejme je fajn, ze watty su importovane, ale pre tych, co maju wattmeter)
mám v profile pomiešané prepojenie na strava bike. Na cestný mi priradzuje MTB a na MTB cestný a neviem to nikde zmeniť. Nejaká rada? Dík.
mám v profile pomiešané prepojenie na strava bike. Na cestný mi priradzuje MTB a na MTB cestný a neviem to nikde zmeniť. Nejaká rada? Dík.
Jurošík1 napis mi pls spravu, ze kde mas cestny a mas mtb a naopak staci jeden vyjazd a pozriem to