Zdravim, mam mensi problem s importovanim vyjazdov zo stravy. Ked importujem manualne GPS subor, vo vyjazde mi ukazuje aj vyskovy profil jazdy. Ked sa mi importuje automaticky, tak ten vyskovy profil nie je vidno. Navyse sa ten automaticky import neda vypnut. V nastaveniach vyjazdov mam povolenu synchronizaciu, ale nejde to vypnut, ani ked na to kliknem. Nejaka rada? Dakujem
Bude niekedy automatická synchronizácia podporovať aj doplnkové aktivity? Aspoň beh by tam mohol byť, keďže väčšina z nás aj behá. Manuálne nahrávanie mi pravidelne blbne.
Zdravím. Existuje spôsob ako zmeniť Bike prepojený na Stravu ? Jeden bike mi nesedí a neviem ako to zmeniť.Už som aj vytvoril nový bike ale ten nesprávne prepojený neviem ani zmazať
Karol79 - napis mi prosim PM spravu, o ktory bike sa jedna, viac detailov ako to mas a co by si potreboval spravit. Lebo som pozeral a vyzera, ze biky mas prepojene spravne. Diky,
Ďakujem, už som to opravil. Vymazal som resp. zrušil výjazdy zle spárovaného bajku. Následne som už mohol bajk vymazať. Teraz mám už všetky bajky správne prepojené.
Bude niekedy automatická synchronizácia podporovať aj doplnkové aktivity? Aspoň beh by tam mohol byť, keďže väčšina z nás aj behá. Manuálne nahrávanie mi pravidelne blbne.
Ahojte,
pridali sme import aj doplnkových aktivít zo Stravy cize odteraz by sa mali importovat aj aktivity typu beh, trenazer, turistika plavanie atd.
ak si chcete doimportovat aj starsie aktivity je mozne pouzit import starsich vyjazdov (doimportovanie nie je hned, ale trva kym sa dostanete na radu) https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/pridaj/importStrava
Akoze ja sa tesim, ale ked uz nieco taketo spravite, tak neimportujte spätne aktivity automaticky. Ja a asi kazdy kto to chcel si pridaval aktivity manualne a teraz mi ich duplikovane importlo zo stravy. Nastastie ich bolo len zo 20 tak sa to dalo premazat v pohode
Osobne by som nechal moznost doimportovat starsie veci vzdy na uzivatelovi.
Mozem sa spytat za ake obdobie dozadu sa to importlo automaticky? nech si to viem skontrolovat
To robi mtbiker stats velmi dlho, nezavisle na tomto, vzdy si musim davat nuly, lebo sa to neda vylucit :/. Ale naopak v niektoych statistikach sa zase nepridavaju tie z (bike) pretekov
Akoze ja sa tesim, ale ked uz nieco taketo spravite, tak neimportujte spätne aktivity automaticky. Ja a asi kazdy kto to chcel si pridaval aktivity manualne a teraz mi ich duplikovane importlo zo stravy. Nastastie ich bolo len zo 20 tak sa to dalo premazat v pohode
Mozem sa spytat za ake obdobie dozadu sa to importlo automaticky? nech si to viem skontrolovat
Kazdopadne palec hore
Pridam este do nastaveni moznost vypnut spatny import, diki
dnes mi natiahlo zo stravy skialp, aktivitu nepozná, len N/A
chcem to upraviť ,ale neni možnosť určiť aktivitu, ani po doplnení dat uložiť....
chýbaju tam výškové metre,
takýto import je teda uplne nanič
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahojte,
pridali sme import aj doplnkových aktivít zo Stravy cize odteraz by sa mali importovat aj aktivity typu beh, trenazer, turistika plavanie atd.
ak si chcete doimportovat aj starsie aktivity je mozne pouzit import starsich vyjazdov (doimportovanie nie je hned, ale trva kym sa dostanete na radu) https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/pridaj/importStrava
v nastaveniach výjazdov je to mozne vypnut (Povoliť import doplnkových aktivít zo Stravy) https://www.mtbiker.sk/settings?i=prefs&mode=rides
Kazdopadne palec hore
Kazdopadne palec hore
Pridam este do nastaveni moznost vypnut spatny import, diki
chcem to upraviť ,ale neni možnosť určiť aktivitu, ani po doplnení dat uložiť....
chýbaju tam výškové metre,
takýto import je teda uplne nanič