posledny vedie oproti ostatnym 3:0 aj ja som za neho hlasoval, myslim ze je jasne najprofesionalnejsi, nie zeby boli ostatne skarede ale vyzeraju skor ako tricko co by som nosil do skoly ako dres na bike...
nechapem co ta zase napadlo...vsetky su skarede a aj tak sa nic nepohne lebo nikto nic nevyrobi a aj keby vyrobil, nikto si nic nekupi takze zbytocna tema....
mal si dat aj odpoved nekupim si ziadny a to by viedlo oproti ostatnym 99:0
Billes ohladom dresov si zalozil dve temy a nevyriesil NIC tak daj sancu dokoncit to co si ty zacal a nedokoncil a nekritizuj hned vsetko od zaciatku. Prispevky do tejto temy treba uzamknut, ak sa da a nechat moznost len hlasovat, lebo tych OT tu bude za chvilku 50 stran.
nechapem co ta zase napadlo...vsetky su skarede a aj tak sa nic nepohne lebo nikto nic nevyrobi a aj keby vyrobil, nikto si nic nekupi takze zbytocna tema....
To že ty si bud lakomec alebo len neschces prezentovat nase spolocenstvo aj na biku tak to je tvoj problem. Ak mas akutny nedostatok dresov alebo ides len po značkách tak ti niaky ten starší FOX alebo NALINI možem dať.
Praveze ja dresy mam, a nepotrebujem ziaden dres FOX, mam obycajne ako povedal mliecko NONAME dresy...nepotrebujem mat znacku este aj na nejakom drese....
Ja len vravim, ze presne tak ako sa to nedotiahlo do konca vtedy tak takisto sa to nedotiahne do konca ani teraz.
Praveze, dres MTBiker by som si mozno aj kupil, ale uz vidim tu cenu, a takisto vidim aj ten design (zatial tu nieje ani jeden taky ktory by som na seba navliekol), takze dost pochybujem o tom, ze by som si ho kupil...a aj tak, nebude ČO kupovat, ved uvidite ale ak hej, tak beriem spat...
Neviem kolko si dal ty za tie tvoje "bratov Timkovcov" dresy a z akeho su materialu, ale s inteligentým elastickým matrošom ako sme si my davali robit do RANN-u dresy. vysiel nás 1150,-
niesom lakomec....radsej si kupim znackove nieco ine na co radsej vysolim viac penazi, ako dres...na tom mi tak nezalezi, mam dresy jeden za cca 400sk ? a material neviem, ale je to dres takze to neni bavlna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napriklad niektory by si radi kupili takyto dres a nejazdili v troch noname ako ty
To že ty si bud lakomec alebo len neschces prezentovat nase spolocenstvo aj na biku tak to je tvoj problem. Ak mas akutny nedostatok dresov alebo ides len po značkách tak ti niaky ten starší FOX alebo NALINI možem dať.
Praveze ja dresy mam, a nepotrebujem ziaden dres FOX, mam obycajne ako povedal mliecko NONAME dresy...nepotrebujem mat znacku este aj na nejakom drese....
Ja len vravim, ze presne tak ako sa to nedotiahlo do konca vtedy tak takisto sa to nedotiahne do konca ani teraz.
Praveze, dres MTBiker by som si mozno aj kupil, ale uz vidim tu cenu, a takisto vidim aj ten design (zatial tu nieje ani jeden taky ktory by som na seba navliekol), takze dost pochybujem o tom, ze by som si ho kupil...a aj tak, nebude ČO kupovat, ved uvidite
Neviem kolko si dal ty za tie tvoje "bratov Timkovcov" dresy a z akeho su materialu, ale s inteligentým elastickým matrošom ako sme si my davali robit do RANN-u dresy. vysiel nás 1150,-