Začiatkom roku 2006 sa rozkategorizoval bazár, kvôli prehľadnosti. Viacerí však túzili mať starý systém, kde bolo kategórii menej. Takže do bazáru bolo pridané:
- možnosť zobraziť inzeráty v hlavných kategóriach (Komponenty, Bicykle, Ostatné ...)
- možnosť zobraziť inzeráty v kategóriach Predám, Kúpim a všetky inzeráty naraz
- možnosť zobraziť inzeráty pridané za posledných X dní
Keďže som jemne prechladnutý (veru, vonku je strašná zima), tak troška kódim. Spravené su bleskovky
- zmenená ikonka SITA (teraz je to ich logo)
- menej blbosti na uvodnej stranke
- copyright pod obrazkom v bleskovkach
- pocet precitani bleskovky
- vylepseny archiv bleskoviek
- vyhladavanie v bleskovkach
- zobrazenie nazvu bleskovky do titulky stranky (dobre kvoli vyhladavaniu cez googla)
pri článkoch nájdete kolonku Súvisejúce články. Takto sa budú dávať dokopy tematicky rovnako zamerané články (napr. Tour de France 2006). Len treba tie súvislosti najskôr manuálne zadefinovať
také menšie a neviditeľné vylepšenia (napr. externé RSS kanály sa automaticky naťahujú na server mtbiker.sk a preto ich nie je treba vždy ťahať z cudzieho servra, čo mohlo spomaľovať načítanie stránky MTBiker.sk)
Vylepšená fotogaléria.
- náhľad 150 px, po kliknutí detaily 600 px a po ešte jednom kliknutí 800 px v novom okne
- pri každom obrázku navigácia (ďalšie foto v danej kategórii)
- http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=foto&id=1153831241
Komentáre
- konečne máte možnosť pridávať komentáre ku: fotkám, trasám a bikerom. Keď si myslíte, že by ich bolo vhodné dať aj do inej sekcie, napíšte mi...
Komentáre sú teraz radené podľa logického poradia. Tzn. ak na niekoho reagujete, príspevok sa zobrazí pod ním, nie podľa chronologického poradia. Toto sprehľadní diskusiu a bolo chystané už niekoľko týždňov. Doteraz som zbieral dáta na testovanie...
Nakoľko som si všimol, že viacerí, najmä občasní návštevníci, majú problém s navigáciou, troška som ju preriedil a otvoril. Snáď to bude zrozumiteľnejšie.
Rubrika recenzie obchodov bola zrušená a jej obsah bol presunutý do fóra "Bikové obchody".
Pri niektorých cyklotrasách (od Chrisa Sharmu) máte môcť vidieť veľkú fotogalériu k trase. Postupne sa budú fotogalérie pridávať.
V bazáre sa loguje IP adresa pridávajúceho a znemožní sa pridať inzerát duplicitne. Nechcel som inzerentov veľmi obmedzovať, ale aspoň ich to odradí od pchania rovnakých inzerátov do viacerých kategórii naraz.
Zajtra ráno ešte pár drobností a zas hurá na iné záležitosti...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- možnosť zobraziť inzeráty v hlavných kategóriach (Komponenty, Bicykle, Ostatné ...)
- možnosť zobraziť inzeráty v kategóriach Predám, Kúpim a všetky inzeráty naraz
- možnosť zobraziť inzeráty pridané za posledných X dní
- zmenená ikonka SITA (teraz je to ich logo)
- menej blbosti na uvodnej stranke
- copyright pod obrazkom v bleskovkach
- pocet precitani bleskovky
- vylepseny archiv bleskoviek
- vyhladavanie v bleskovkach
- zobrazenie nazvu bleskovky do titulky stranky (dobre kvoli vyhladavaniu cez googla)
keep it rolling...
v tréningu sa generujú grafy (porovnanie bikerov a v profile bikera). http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=trening
uploadované fotky musia byť do veľkosti 500 kB a vo formáte JPG. Inak vás to nepustí. Taktiež to všetky fotky zmenší na max 800 kB šírku.
vo fotogalériach v článkoch je teraz navigácia (po kliknutí na obrázok, v novom okne) http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=foto
v recenziách môžete uploadnuť fotku produktu http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=recenzie
rovnako v hmotnostiach http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=hmotnosti
pri článkoch nájdete kolonku Súvisejúce články. Takto sa budú dávať dokopy tematicky rovnako zamerané články (napr. Tour de France 2006). Len treba tie súvislosti najskôr manuálne zadefinovať
také menšie a neviditeľné vylepšenia (napr. externé RSS kanály sa automaticky naťahujú na server mtbiker.sk a preto ich nie je treba vždy ťahať z cudzieho servra, čo mohlo spomaľovať načítanie stránky MTBiker.sk)
- náhľad 150 px, po kliknutí detaily 600 px a po ešte jednom kliknutí 800 px v novom okne
- pri každom obrázku navigácia (ďalšie foto v danej kategórii)
- http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=foto&id=1153831241
Komentáre
- konečne máte možnosť pridávať komentáre ku: fotkám, trasám a bikerom. Keď si myslíte, že by ich bolo vhodné dať aj do inej sekcie, napíšte mi...
Nakoľko som si všimol, že viacerí, najmä občasní návštevníci, majú problém s navigáciou, troška som ju preriedil a otvoril. Snáď to bude zrozumiteľnejšie.
Rubrika recenzie obchodov bola zrušená a jej obsah bol presunutý do fóra "Bikové obchody".
Pri niektorých cyklotrasách (od Chrisa Sharmu) máte môcť vidieť veľkú fotogalériu k trase. Postupne sa budú fotogalérie pridávať.
V bazáre sa loguje IP adresa pridávajúceho a znemožní sa pridať inzerát duplicitne. Nechcel som inzerentov veľmi obmedzovať, ale aspoň ich to odradí od pchania rovnakých inzerátov do viacerých kategórii naraz.
Zajtra ráno ešte pár drobností a zas hurá na iné záležitosti...