Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
este chvilu, a zacne sa mi to pacit ten novy design
sak normalne ako vzdy doteraz najskor @ a potom meno a nic sak aha
@silva
@palo1707
a kurzorom som v prispevku a nic sa nezobrazuje...skusim nainstalovat iny prehliadac ako chrom a vyskusam ci to bude blbnut aj napr. v opere...
silva a aj tagovanie funguje
ale kurnik ja to chcem mat funkcne v chrome
Vsetko co je boldom (a ikonka je "vyplnena") su neprecitane veci. Ak je ikonka prazdna a odkaz tenkym fontom, tema je precitana. Ak je ikonka len jeden komentar (nie 2 na sebe), tak tema nema odpovede. Ak je farba ikonky oranzova, tak si do temy prispieval. Ak je farba ikonky cervena, tema je dolezita.
Seriozna otazka - je to tazko pochopitelne? Pomohol by tooltip na ikonkach?
Tlacidla sa zobrazuju po prejdeni mysou na prispevok (na touchscreene po tuknuti na prispevok). Dovod, preco su skryte, je len to, ze to robi design cistejsim. Ked viete kde ich najst, tak to nie je problem a vacsina z vas velmi rychlo pochopila kde ich najst.
Toto bol bug, opraveny.
Opera mini a opera classic (co je v principe stara verzia opera mobile) maju problemy s ikonkami. Nie som si isty, ze to vieme odstranit, takze odporucam pouzivat iny prehliadac na mobile / tablete. Nova verzia opery slape vyborne. Operu Mini / Classic pouziva menej ako 1% pouzivatelov.
Desktopova verzia uz neexistuje, existuje len jedna verzia, ktora je responzivna. Natlacit 1024 pixelov na obrazovku s 320 pixelmi je blbost a stranky sa postupne menia, aby sa prisposobili sirke obrazovky. Styl "priblizim, precitam, oddialim, posuniem" by mal rychlo vyhynut na mobile.
Ano, opravene.
Budeme menit.
MishoIV Podla mna je to len zvyk, ikonky su teraz ovela vecnejsie ako boli predtym - reprezentuju tu akciu lepsie. Vid aj vyssie.
Posles mi screenshot? "Najnovsie inzeraty" je nadpis rovnako ako "Aktualne clanky", preto ma rovnaku velkost. Nadpisy clankov su mensie ako "Najnovsie inzeraty".
Zatial ano, ale chcem to zvysit. Musim vsak zistit, kde je limit, lebo resizovanie velkych obrazkov vyzaduje vela pamate. Profil biku je automaticky zmenseny na 1024px.
Ano, opravene.
Dalo, aj da. Odkaz je dole, tak ako predtym.
Vsetko vyhladavanie sa presunulo do hlavicky. Searchbox v hlavicke vyhladava v sekcii, kde sa prave nachadzas, ale da sa aj prepinat. Je to centralny vyhladavaci box.
Ano, lebo by sa to nezmestilo. Ja to neberiem ako velmi dolezity udaj. fokel oprav ma, ak sa mylim
palo1707 aky pouzivas prehliadac? V mobilnej verzii je v menu ikonka (take 3 horizontalne pruzky), ktora vyroluje menu. Nemas to tam / nejde to?
Opravene
misopetrovic mam pocit, ze to bude rozbijat nejaky plugin co mas. Skus to v incognito (privatnom) okne.
Hodnotenie je anonymne, ale len prihlaseni uzivatelia mozu hlasovat (inak sa neda zamedzit duplicitnemu hlasovaniu a spamu).
Tak to aj vzdy bolo a je to logicke.
Podla screenshotu sa ti este nenacitali vsetky obrazky. To nie je bug.
Aby boli odlisene, kedze ide o vyhladavanie.
Toto je naschval, ale je mozne ze niektore prehliadace to prezenu. Posles mi screenshot?
Ano, tak je to myslene.
K tomu sa chceme dostat.
Panika prejde. Vidim tu jasnu korelaciu medzi poctom prispevkov a panikou. Viem, ze mate design fora vypaleny v sietnici, ale dajte tomu chvilku. Ja sa na to pozeram uz 3 tyzdne a ked som sa pozrel na stary design, tak mi to prislo ako z 90. rokov. Font je vacsi a tensi, lebo sa to lepsie cita. Chcete si odpalit oci s 12px pismom? To je pozostatok z 90. rokov ked obrazovky mali rozlisenie 800px a vsetko bolo treba narvat na seba. Teraz ma 60% z vas rozlisenie vacsie ako 1280px, ale velkost obrazoviek je casto mensia ako tie stare 800 pixelove. Fonty musia byt vacsie aby boli citatelne. To ze musite krutit kolieckom na mysi o 10% viac je podla mna dan za to, ze nebudete ostrit a behat ocami zlava doprava pri citani.
Oranzova lista bola vycitana 1.5 roka, tak sa zmenila na tmavu. Opat len vec zvyku, tato je elegantnejsia a menej krici. Navigacia by nemala byt rusiva.
Zatial nikto nekritizoval to, ze tu vobec nie su oble hrany a gradienty, takze to beriem ako uspech.
Díky za vysvetlenie, ale v týchto teplotách moja mozgová kapcita nestačí ani na toto
Asi tam bude nejaký bug. Mne sa to tiež nezobrazovalo, a neskôr to samé od seba začalo fungovať. Pred tým nepomáhali ani refreshe a pod. Verím, že tým, čo sa sťažujú to naozaj nefunguje.
Ako som dopisal tento prispevok, zacalo prsat
Samozrejme aj ja verim, ze to niektorym nefunguje. V pripade misopetrovica to je podla mna javascriptovy problem sposobeny nejakym pluginom. V ostatnych pripadoch to moze byt cache. Chapem, ze prvykrat je to sok, ale ked raz zistite, ako tie ikonky zobrazit, uz to budete vediet. Keby ich po tyzdni zapnem, tak tu budu komentare aky bordel (vizualne) to robi.
Ako som dopisal tento prispevok, zacalo prsat
Samozrejme aj ja verim, ze to niektorym nefunguje. V pripade misopetrovica to je podla mna javascriptovy problem sposobeny nejakym pluginom. V ostatnych pripadoch to moze byt cache. Chapem, ze prvykrat je to sok, ale ked raz zistite, ako tie ikonky zobrazit, uz to budete vediet. Keby ich po tyzdni zapnem, tak tu budu komentare aky bordel (vizualne) to robi.
cervo mal si pravdu v incognito okne mi funguje aj tagovanie ako vidis...a aj citacia
Matho2 pouzivame http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/icons/. Ktoru by si navrhoval ako ikonku "Kupim" v bazare? V starej verzii to bolo podobne - ikonka penazi.