Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
Ale uvedomujes si, ze by sa kludne mohlo stat, ze by ludia, ktorym sa to nepaci prehlasovali tych, ktorym sa to paci, kedze ludia ktorym sa veci pacia a su s nimi spokojni maju tendenciu byt ticho a nevyjadrit nazor. Nazor vacsiny nemusi byt vzdy smerodajny udaj. Ak by bol, tak by doteraz admini museli supportovat IE6, lebo ludia nan zvyknuti a nechcelo sa im menit browser. Vzdy sa tazko zvyka na nove zmeny, nechajte si to v hlavach ulezat a ked sa zajtra zobudite, tak sa vam to uz bude pacit
alebo inak, sam si pospi a bude sa ti pacit starsi...
Ten divny efekt je asi pocet zobrazeni fotiek. Tym, ze obrazky nemaju pridelenu pevnu sirku a vysku, tak sa tie pocty zobrazenia zobrazia pocas nacitavania na jednej kope.
Edit:
Ked si chcem rozkliknut na fullsize tu fotku 131476 v mojej timeline, tak mi ju nezobrazi, href by mal smerovat na odkaz bez nicku v subdomene.
teraz som si všimol .. z otvorenej témy sa nedostanem na nove resp aktívne témy ... naozaj pekne ďakujem ... asi ma tu naozaj nechcete ...
to mi je jasne
teda este mi tam chyba, ked som v neprecitanych prispevkoch abo sa vnorim do dakeej temy tak uz ten link na neprecitane zmizne a teda na zoznam neprecitanych musim ist bud cez back alebo cez forum a tam zas neprecitane, predtym to bolo priamo vzdy pristupne co bolo fajn
ako pisal cervo a nieco skor vo vlakne, toto budeme este riesit, tak to zatial prehltnite...
Hodil by som aj screen, ale nechce mi to nacitat ani obrazky
a originál:
A to pozadie ja by som uvítal keby si každý mohol zvoliť to svoje po prihlásený a ten čo je bez prihlásenia by mal dáke klasické to by bola taká fajn vychytavka