Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
tak to neviem, ale na zachode to zarucene nebolo
edit: aby som nebol tak offtopic, zaujimali by ma nejake statistiky a tredndy v hodnoteni prispevkov. Zda sa mi ze to foristi celkom uspesne ignoruju.
Ano, vsetko je citatelne. Vsetky prehliadace mam na 125%, a z tych stranok, ktore navstevujem, len toto forum to robi. Sorry, neviem pisat pocitacovo, snad mi rozumies:)
toto robí aj mne.
Plus aj na PC a mobile občas ani netvorí notifikacie ani menu. Iba preblikne koliesko a nic neurobi.
Bingo, tento workaround - tuknut na palec aby sa objavili ikonky ma nenapadol, ale funguje a aspon sa da citovat aj v dolphine
Na Windows Phone 7.5 alebo 8.0 je defaultne nainstalovany IE10 a je to najlepsi browser available. Zly napad su vsetky alternativne nepodarky.
Kazdopadne som si myslel, ze nas je viac ako 1%, ale teda ak nie, tak kvoli mne to naozaj nemusis riesit