Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
Čo mi vadí na stránkach všeobecne (nie je to problém len MTBikeru) je to ich rozťahovanie, obrovské ikony a podobne...
Bikeforum to ma super - pekna tmava tema a jasne oznacenie updatnutych tem.
Dufam ze aspon tam dizajn menit nebudete.
Po vyspati je to uz ok. Ja mam problem len s oranzovou, kedze tu nemusim, tak ale zvyknem si.
Ergonómia a bugy ostali stranou?
Mne sa dizajn ako taký páči, ale fakt by bodla možnosť tmavého režimu, aj keď ju mám v prehliadači, nechce sa mi to prepínať.
Nepochopím ani to umiestňovanie hlavnej lišty na vrch obrazovky, to sa nedá normálne surfovať aby som musel furt prehmatavat pri dnešných veľkostiach telefónov.
Ďalej, ak hodím do košíka napr 64 niplov aj niečo iné, tak mi v hornej ikonke ukazuje aj tento stav-ako počet položiek, čo doteraz nebolo a nie je to úplne prehľadné, pretože počet položiek je v skutočnosti menší, iba počet kusov položky je iný, a to ma pri nakupovaní nezaujíma (počet kusov položky), to ma zaujíma až pri konečnej kontrole objednávky....
Čo ma dlhšiu dobu štve pri filtrovaní tovaru (cez mobil) akonáhle označím vo filtri nejaký atribút, tak ho začne hľadať, malo by to byť až na potvrdenie užívateľom, pretože ak chcem zadať napr 3-4 atribúty, tak je to celkom otravné furt otvárať filter.
Baterka nepôjde rýchlejšie dole, práve naopak. Ale tvoje oči ? dostanú zabrať.
Nemýliť si jas podsvietenia s vyobrazením farieb. Čierna žerie najviac energie, pretože sa musia naraz vykreslovať všetky kanály RGB. Pri bielej sú všetky vypnuté, iba podsvietenie nie.
Avšak radšej oželiem baterku ako moje oči.