Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
Rachela nedalo by sa to spraviť napr. tak, že by tam bol nejaký permanentný checkbox, kde by si každý odfajkol, ktoré kategórie fotiek mu má zobrazovať a to by sa ukladalo do nastavenia profilu?
Mňa napríklad defaultne nezaujímajú fotky z výjazdov, ktoré sa preklopia zo Stravy.
Ja som si ich upload vypol v profile, ale väčšina ľudí to neurobí a potom je v tom niekedy solídny guláš, keď niekto nahrá do výjazdu na strave 25 opačne otočených fotiek svojho ksichtu a tu sa mi to zobrazí
https://www.bike-forum.cz/magazin/124188/podrobne-srovnani-cyklistickych-omotavek.html
mne by sa viac pacila moznost exportovat kosik - tak by som mal vlastne viac kosikov / wishlist-ov
ale možno by som v takomto prípade odporučil zrušiť ostatné strava segmenty a nechal len tie vaše záujmové
Ja myslim, ze udaje o segmentoch na Strave sa beru z vyjazdu cloveka, ktory segment zalozi. Takze ak segment zalozil niekto s pokazenym Garminom, segment mava casto zle udaje. Preto tam aj vznika milion segmentov, duplikaty, triplikaty, kvadruplikaty toho isteho useku, lebo dalsi ludia nie su spokojni s udajmi predosleho segmentu.