Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
riesenie je dat si tie fotky niekam inam a sem ich nalinkovat. uz napr. fotky zo stravy su citelne krajsie.
osobne ak mam nalogovany vyjazd a k nemu fotky, tak putuju na stravu. sem sa synchronizuju do vyjazdov a potom, ak k tomu chcem v teme spravit prispevok, tak ich tam len nalinkujem.
tu by som mozno poprosil nejak zjednodusit tento proces - pri tvorbe prispevku vo fore mat moznost vybrat fotky z mojej tunajsej galerie (pripadne aj inej), aby to tam nemusel clovek rucne linkovat.
napr.
https://www.mtbiker.sk/forum/post2070185.html#p2070185
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/2073444/bicykel-levocske-vrchy.html
Ak mame volnu kapacitu na vyvoj pre forum, tak ju musime venovat redizajnu riesenia, preto nove features do stareho fora su prakticky uplne zastavene. Jednak mame kapacity malo, no aj keby to bola jednoducha vec, dorabat ju teraz sem by znamenalo robit ju dvojmo.
Forum je najpalcivejsi "technicky dlh" v MTBIKERi, a cim menej sa staremu foru budeme venovat, tym skor sa foru mozeme venovat.
Detto spominany Instagram embed vyssie (a kopec pripadnych obdobnych relevantnych features, ktore by tiez mohli davat zmysel).
a dokonca aj ja dinosaurus co ma rad stare veci a nove prijima s rozvahou citim ze forum ako take dozilo. uz davnejsie sa pustilo von ze sa chystaju vyraznejsie zmeny a tak cakam kedy zase dostanem infarkt ako pri poslednej designovej bielej zmene
to, ze do toho nejdu investovat cas chapem a drzim palce s prechodom do noveho
btw. nejak mate rozhasene spravy
Btw. sukromne spravy uz maju nachystanu uplne novu verziu, ktora pojde von snad este v novembri (caka na jeden iny ukon, ktory musime spravit pre ich spustenim, ale samotne spravy su uz nachystane na zmenu).
tam najdi nieco taketo a vyber to, co je na obrazku (funguje to aj na desktope)
da sa to nastavit len globalne
tam najdi nieco taketo a vyber to, co je na obrazku (funguje to aj na desktope)
Ďakujem ale toto je už na mňa pokročilé programovanie, jednak nerozumiem počítačovej angličtine, takže pc a mobil mám v slovenčine a jednak mi chýba nejaký krok 1,2,3 kým sa dostanem kam mi fotkou odporúčaš, kliknem na ozubené koliesko a potom čo